Letní Tábory 2019 | Letní Tábory 2010 Relatif

Chtěla jsem Vám poděkovat za perfektní tábor, který jste připravili pro naše děti. První co bylo po příjezdu, tak že příští rok chtějí jet znovu, jste skvělí, opravdu. Ještě jednou díky. Kůrová Pavlína Díky příště pošlu i zbylé dvě. Matka čtyř dětí. Vážení, velké DÍKY za těchto 10 dní, které strávily děti na táboře. Děti si to opravdu užily, super program, super zábava, super lidi. Není nic lepšího než vidět, že jsou děti opravdu spokojené a celý rok básní o tom, jak pojedou zase na tábor s MAMUTEM. Braunovi Děkuji za sebe a své děti, že tento tábor pro všechny "děti" vytváříte a děláte. Honza a Terezka jsou s vámi rádi, důkazem toho je, že na tábor jezdí pravidelně po dobu několika let. Děkuji, že vytváříte takový program a zábavu, že děti po dobu 11dnů zapomenou, co je to počítač, internet, tablet a ostatní ovlivňující elementy dnešní doby. S tím možná ostatní rodiče budou také souhlasit. Za fotky moc děkujeme. Nadále přeji dalších úspěšných a hlavně bez úrazových dní dětí. Prudilová S.

Letní tábory 2014 edition

Letní prázdniny? Už se nemůžeme dočkat. A co vaše děti? Pošlete je čarovat na kouzelnický tábor. Nebo tábořit na Ztracený ostrov. Pařit Minecraft bez počítačů. Dopřejte dětem skvělé prázdniny v přírodě. Vyberte svůj tábor podle věku dětí, délky turnusu, termínu, místa, nebo podle zaměření. Týden v přírodě s učením Dopoledne se budeme učit, takže o školu děti nepřijdou. A odpoledne si užijí spoustu zábavy. VYBRAT TERMÍN POTTER tábor aneb kouzelnická škola Famfrpál, létání na koštěti, kouzelnické triky, … Objevte magický svět čar a kouzel! Věk dětí: 6–16 let Místo: Středisko Lites, Český ráj TO MĚ ZAJÍMÁ s angličtinou Angličtina nejsou žádné čáry! Věk dětí: 9–16 let Místo: Středisko Lites, Český ráj TO MĚ ZAJÍMÁ MINECRAFT tábor Minecraft naživo, bez počítačů! Věk dětí: 6–12 let Místo: Střediska Lites a Seba, Český ráj TO MĚ ZAJÍMÁ Tábor ZTRACENÝ OSTROV Táboření, romantika a sporty v přírodě Místo: Areál Ztracený ostrov, Třeboňsko FANTASY tábor Draci, elfové a trpaslíci znovu ožívají! Letos v příbězích o Hobitovi Věk dětí: 9–12 let FORTNITE tábor FORTNITE naživo.

Každy rok něco nového! Neustále pro Vás hledáme nové náměty a originální nápady pro naše letní tábory. Ani letos tomu nebude jinak. Koukněte do naší sekce NOVINKY 2020, jaké pecky jsme si pro vás nachystali. A sledujte i nás nadále, neboť nabídku novinek budeme postupně rozšiřovat. Máte se na co těšit, milí táborníci. :-) Záchranářský Malý přírodovědec Outdoor Exit Game Sport camp Nerf - Arena - camp Objednávku můžete provést on-line, e-mailem na, nebo telefonicky na čísle 602 403 470. Tým CK TOPINKA 5 důvodů proč s námi 29 let s Vámi Nejpestřejší výběr táborů Zkušené týmy vedoucích Kvalitní ubytování Vynikající zázemí 10. 3. 2020 Hledáme personál Rozšiřujeme flotilu na rok 2020 a nabíráme nové posily na pozice: oddílový vedoucí, zdravotník, administrativní pracovník, kuchař (letní prázdniny), pomocný personál do kuchyně (květen-srpen). více zde 2. 10. 2019 Facebook a instagram CK Sledujte nás na našem facebookovém profilu a instagramu @cktopinka. Najdete zde, kromě kompletní fotogalerie, také propagaci jednotlivých táborů.

Letní tábory 2015 cpanel

Doporučujeme jej především pro rodiče dětí, které jedou s Mamutem poprvé. Seznámíte se s hlavními vedoucími táborů, naší organizací, budeme mluvit k táborům obecně i ke každému zvlášť, o areálu, našich vedoucích, stravě, o tom jak se řeší situace, které mohou vzniknout, co zabalit dětem s sebou na tábor, ale co naopak nebrat a proč, k návštěvám na táboře... Nakonec se samozřejmě můžete zeptat na vše, co vás zajímá. Případně po skončení individuálně vyřešit, co potřebujete a nechcete řešit e-mailem/telefonem. Rodičům, kteří se nebudou moci srazu zúčastnit, pošleme všechny informace e-mailem. Nemusíte se tedy bát, že byste vaší neúčastí přišli o důležité informace.

Každé dva dny zveřejňujeme zprávu z aktuálního dění v táboře a pár nejlepších fotek z programu. Vstoupit do sekce Tábor ON-LINE můžete po zadání vašeho e-mailu a hesla v "přihlášení pro rodiče" v levém menu. Heslo vám pošleme na začátku tábora. Nehledáte také příměstský tábor v Praze a okolí? Najdete nás v Radotíně, Klánovicích, Suchdole, v Říčanech, a na Smíchově. Pro děti už od 5-ti let. UKAŽ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY Ptejte se, volejte, pište! Tel. : +420 739 465 490 e- mail: info@ Na druhém konci sluchátka se vám ozve Dája. Ví všechno o našich táborech, doporučí ten nejlepší právě pro vaše děti. Těšíme se na setkání v létě! Kontaktujte nás

Letní tábory | MAMUT tábory

  • Letní
  • MAMUT tábory | O nás
  • Albert česky twin lakes

Bandárie pro letní dětské tábory Naše Bandárie začíná získávat svou podobu. Máme za sebou několik pracovních víkendů. Máme uklizeno a začínáme budovat! Bandárie bude to nejkrásnější tábořiště pro letní dětské tábory:) přečíst celé 60% kapacity je obsazená Volná místa a kapacita v oddílech našich turnusech začíná ubývat. Celkově 60% naší kapacity je obsazená. Letní dětské tábory 2020 budou stát za to a proto neváhejte a posílejte přihlášky! přečíst celé Sezóna 2020 v plném proudu Děti z táborové sezóny 2019 jsou již přihlášené a tak můžeme s klidem nabídnout volná místa na našich táborech široké veřejnosti a získat pár nováčků. Hledáte letní dětský tábor 2020? Seznamte se s naší nabídkou. přečíst celé

Letní tábory 2010 relatif

letní tábory 2015 cpanel

Bez počítačů! Místo: Střediska Lites a Seba, Český ráj POHÁDKOVÝ tábor Svět fantazie otevírá své brány. Ideální jako první tábor pro vaše děti Věk dětí: 5–9 let AVENGERS tábor Se superhrdiny není nikdy nuda:-) OUTDOOR camp Kolo, voda & léto plné zážitků Věk dětí: 12–16 let Místo: Areál Ztracený ostrov, Třeboňsko SPORTOVNÍ tábor Léto plné pohybu PARKOUR tábor Žádná překážka není dost vysoká, aby nešla překonat Tábor s PLAVÁNÍM Aby se děti cítily v bazénu jako ryba ve vodě Věk dětí: 6–9 let FOTOGRAFICKÝ tábor Nauč se fotit jako profík! Věk dětí: 10–18 let VÝTVARNÝ tábor Zažij radost z tvoření Komu svěřujete své děti? Jsme tým vedoucích, lektorů kroužků, trenérů, učitelů, studentů. S dětmi pracujeme už spoustu let. Své zkušenosti a nadšení využíváme při tvorbě a vedení našich programů. SEZNAMTE SE S NÁMI Chcete vědět, jak si vaše děti užívají tábor? Sledujte fotky a zprávy na našem webu Pokud hoříte nedočkavostí a zajímá vás, co se na táboře právě děje a co už děti všechno zažily, sledujte v průběhu vašeho turnusu Tábor ON-LINE.

Letní tábory 2009 relatif

Co je při výběru tábora pro Vás nejvíce rozhodující?

letní obuv

(mamka Honzy a Terky) Kloubouk před Vámi hluboce dole, Peťa je u Vás podruhé a je to bezva, že víme, co dělají a připojuju se, udělejte tábor pro babičky a dědečky, jsem první zájemce. Babi Mija Zdravím Vás z Přerova. Kluci jsou s Váma na táboře letos po druhé. Jsou moc spokojení. Díky. Program perfektní, hry plné fantazie, jídelníček skvělý. Přeji Vám spoustu dalších spokojených dětí. rodiče Marušíkovi p. s. můžu jet příští rok místo syna? Chci Vám poděkovat za NÁDHERNÝ tábor věřím, že se mnou budou souhlasit, jak děti tak i rodiče, smekám před Vaší fantazií a vztahem k dětem, myslím že to není dáno každému, ale Vy to zvládáte báječně. Mé děti s Vámi jely již podruhé a myslím, že to určitě nebylo naposledy. Jen tak dále Adame, děkuji a přeji spoustu nových nápadů. Spokojená maminka Hegerová Jste moc šikovní, malá je z Vašich táborů úplně nadšená (a to je co říct, protože do 3 let měla otce tyrana, kvůli kterému se učila s novým tatínkem znovu mluvit, znovu komunikovat s dětmi i s dospělými, naučila se hrát a bavit se, byla zakřiknutá a měla jsem strach, ale riskli jsme to a minulý rok ji poslali v plné důvěře s Vámi... a dopadlo to nad naše očekávání:-) malá byla naprosto spokojená, zabavená, našla si kamarády a první slova, která byla při příjezdu domů - já chci jet na další tábor:-) takže klobouk dolů... děkujeme Vám moc!

Doprava Dopravu dětí zajišťujeme soukromým klimatizovaným autobusem nebo kombinací vlakového spoje a soukromého autobusu. Trasa Čechy: Praha hl. n., Kolín, Pardubice, České Třebová. Přibližný čas cesty z Prahy až do tábora je 2:45 hodiny. Trasa Slezsko: Ostrava, Hranice na Moravě. Přibližný čas cesty z Ostravy až do tábora je 2:30 hodiny. Trasa Morava: Brno hl. n., Vyškov, Nezamyslice, Prostějov. Přibližný čas cesty z Brna až do tábora je 2:45 hodiny. Trasa Haná: Přerov, Olomouc, Mohelnice, Zábřeh na Moravě. Přibližný čas cesty z Přerova až do tábora je 2:15 hodiny. Zda je trasa realizována autobusem nebo kombinací rozhoduje počet účastníků v nástupních místech. Zpravidla trasa "Haná" je organizována celá autobusem. Ostatní trasy vlakem do Zábřehu na Moravě a odtud přestup na soukromý autobus. Menším dětem během přestupu zavazadla přenesou vedoucí. Schůzka s rodiči V červnu proběhne nepovinný sraz vedení tábora s rodiči v Přerově, Praze, Ostravě a v případě dostatečného zájmu také v Brně.

letní tabory 2019
  1. Sazka sportka výsledky historie
Fri, 27 Aug 2021 13:01:23 +0000