Bar Který Neexistuje

  1. Bar který neexistuje brno
  2. Bar, který neexistuje, Brno - recenze restaurace - Tripadvisor

Vážení hladoví hosté, představujeme Vám novou hvězdu naší obědové nabídky – lehký, letní a neodolatelný Kuře-mango salát 🥗 Zamíchali jsme do něj grilovaná kuřecí prsa, polníček, okurek, římský salát, mango, parmezán a bílý sezam a osvěžili ho božskou passion fruit zálivkou. A dát si ho u nás můžete... More Jo! Tak tohle je přesně to počasí, na které jsme všichni čekali ☀️ Vsadíme se, že už se vidíte u nás na zahrádce – v ruce ležérně držíte drink, ve kterém se třpytí téměř letní paprsky, a zatímco se příjemně vyhříváte, už přemýšlíte, který kousek z našeho koktejlového menu vyzkoušíte jako další.... More Stařáky, to je naše! Tajemstvím jsou dubové piliny, na kterých koktejl několik týdnů leží, aby se všechny chutě krásně propojily a prohloubily. Jako u tohohle stařeného Mai Tai, které trpělivě čekalo na našich nejvyšších policích, až přijde jeho čas. No a ten je právě teď! Siláka s rumem Pampero... More Náš "lidobarový" otec Jan Vlachynský miluje bary pořád stejně (teda aspoň ty naše), ale víc než alkohol ho teď zajímá uplně jiné pití.

Bar který neexistuje brno

bar který neexistuje brno bar který neexistuje
  • Billa otevírací doba zábřeh
  • Hodinový manžel Praha alias Šikovný řemeslník
  • Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) online ke zhlédnutí - Filmy.najserialy.to
  • Dar který neexistuje
  • Který

Bar, který neexistuje, Brno - recenze restaurace - Tripadvisor

Takové, které dokáže nabudit jeho mozek, zvýšit efektivitu a vyvolat stav dokonalé pracovní flow. A tak vznikla Osmička – první český brainhack drink, který už teď... More Ach, konečně! Drinky ve skle, Vy sedící u stolů a my plující od jednoho hosta k druhému – už jsme si to skoro ani neuměli představit, ale je to tady. Otevíráme zahrádku! Přijďte si s námi užít první společný večer po dvou měsících Barového provizoria. Nebo víte co? Přijďte už na oběd. Startujeme... More

Bohužel neplatí. Tento poukaz platí pouze na konzumaci v našich barech a kavárnách, na noci v hotelu se uplatnit nedá, i když víme, že to je skvělej dárek… takže pokud máte zájem o dárkový poukaz do Anybody, najdete ho tady. Platí poukaz i na vaše barmanské kurzy? Bohužel neplatí. Pokud byste raději svým blízkým darovali Lekci Barového umění, tedy některý z barmanských kurzů pro neprofesionály, které pořádá naše cateringová odnož Úplně Všude, potom prosím kontaktujte přímo kolegyni Zuzku Bártovou na tel. 773 554 835 nebo mailu

který

Guilty pleasure v elegantním balení. Nevěříme, že slast z vonného kouře patří jenom hrstce zasvěcených, ale stejně tak nás nebaví ušmudlané dýmky z roku raz dva. Farcový zážitek ve Slasti je jako symfonie, složená z nejlepších dýmek na trhu, širokého spektra prémiových tabáků a ovocných korunek a hlavně – dirigovaná přímo pro vás. Naši farcaři totiž za vaši slast ručí svým vlastním dýmkařským srdcem! Drink & Dým Nenechávejte si své rozkoše jen pro sebe a zkuste party vychytávku, jaká nemá obdoby – lahvované verze těch nejvíc top koktejlů z minulého menu a přímo k nim na míru ušitý farec. Se kbelíkem ledu a nealkem navíc si postavíte váš ideální koktejl stejně snadno jako lego. A zábavy si užijete ještě třikrát víc. Tropical Storm of Monkey Farecpairing 5 porcí drinku Banana Guerilla Zázračná Woody soda banánové bonbónky farec tropických chutí, jemně krémový a kořeněný, ovocný Rastafarciana Coke Session Farecpairing pět porcí drinku Just another morning coke Zázračná Kola limetky a grepy farec citrusových chutí, s kolovou příchutí a citrusovou korunkou Nekonečno inspirace s sebou.

Bourbon na koňském dostihu, hořkosladký pot ušlechtilých hnědáků. Vsazeno na vítězství! Něžná litva Květinková víla na návštěvě ve vinném sklípku. Něžný ročník! Barbie sour Tělo Barbie ve vaně zakryté ovocnou pěnou. Chuťová symetrie! K farcům hutným, krémovým, netradičním Zbytek Meruňka pri káve Meruňka pri káve zapíjená kefírem. Nutriční ohňostroj! Paradajk of death - naše bloodyna Rajčatový masakr v asijském zálivu. Krvavá lázeň! Jogobella vrací úder Borůvkový sorbet z té nejlepší cukrárny. Modrovousův hlad! Jídlo je nejstarším zdrojem pozemské slasti. A my ho vytahujem ještě o level výš – k naprosté nadpozemskosti! Jak jinak byste chtěli pojmenovat fenomenální olivy od kuchařského dua Carlini, ulítlou Trash Arabic Pita Pizzu, nebo teriyaki jerky, kterých se prostě nemůžete nabažit? A to jste ještě neochutnali náš popcorn… Asi není nutno dodávat, že se inspirujeme hlavně na Blízkém východě, k farcům nám to prostě sedí! Olivy Carlini Jerky worchester/teriyaki/chilli/mustard Arašídy Čát čapát Háš hommos s pitou Naše jogurtová pomazánka s pitou Arabic pita pizza Není to pizza jak ji znáte, není to pita jak ji znáte.

Fri, 27 Aug 2021 20:21:18 +0000