Petra Lovely Hair Věk

  1. Petra lovely hair věk color
  2. Petra lovely hair věk salon

Vadí jí zejména agresivní komentáře a to, že je dokonce někteří další posluchači podporují. A veřejně lynčují jedince. "Nikdy by mě nenapadlo, že kvůli blbému (v uvozovkách) blogu o kosmetice se tohle může dít, " uzavřela s tím, že do konce roku přeruší všechny dosud dojednané aktivity. Celé Petřino vyjádření si můžete pustit zde: Petra LovelyHair mluví o tom, proč se rozhodla skončit. • VIDEO:

Petra lovely hair věk color

Proč si některé z nás myslí, že ve 30 bychom si měly nasadit důchodky, zástěru a snad nevylézat z domu? Je to mediální masáží, mladickou hloupostí, netolerancí nebo tím, že jsme stárnutím strašeny ze všech stran? Pokud jste se v některém rčení našli nebo patříte k těm, kteří si myslí, že po 30 vše končí, čtěte dál. Sepsala jsem si pro vás několik bodů, na které byste se rozhodně měli těšit, pokud jste magické přelomové 3 ještě nedosáhli. Sama za sebe mohu říci, že jsem se nikdy necítila lépe, než po 30 a že bych rozhodně neměnila! Po 30, 40 ani 60 život přece nekončí:)! zkušenosti - Říkejte si co chcete, ale vlastní zkušenosti jsou k nezaplacení a nepřenosné. Zatímco mnoho lidí má v teen letech pocit, že jsou nejmoudřejší (a já jim to nemám za zlé, to k tomu věku patří), opravdové životní zkušenosti a moudrost přichází až s věkem. Nakonec člověk se učí do konce života a nikdy by se přestat učit neměl nebo uvízne na mrtvém bodě. nadhled - Zatímco ve 20 vás kdeco vykolejí nebo rozčílí a často jednáte impulzivně, po 30 nabere ve většině případů váš život jiný směr, člověk získá nadhled a nenechá se vykolejit každou hloupostí.

petra lovely hair věk 2017
  • Sparta praha ženy base
  • Petra lovely hair věk 2017
  • Drazby-exekutori.cz | aktuální dražby
  • Petra lovely hair věk images
  • Magický ovladač lg
  • Autovlak praha poprad jizdni rad
  • Rychle a zběsile 4 free film
  • §17 Přídavná jména
  • Petra lovely hair věk 2016
  • Fotogalerie - Kategorie: Adaptační kurz 6.A Dolní Čermná 7.- 9.9.2015 - ZŠ u Dvora 745, Letohrad
  • Nejlepší česká blogerka Petra LovelyHair končí! Víme proč! | Pro ženy | Blesk.cz
  • Traumacel | Kazuistika – muž, 54 let

Petra lovely hair věk salon

Vaše pleť tak paradoxně vypadá lépe než před 10 lety. postava - Víte, že nic není zadarmo a tak se udržujete v kondici, místo pytlíku brambůrek a dvou litrů vína s kolou si jdete zaběhat a dáte si něco zdravého, takže nejenže se líp cítíte, ale dokonce i lépe vypadáte! umíte si ze sebe udělat legraci, neberete se přiliš vážně - No a pokud jste se v žádném bodě nenašli, jste si vědomi toho, že tohle celé sepsala jen jedna duchem stále mladá a praštěná třicítka, takže se nad tím jen pousmějete a jdete dál........ Tak co, pořád si ještě myslíte, že 30 je tak špatná a že je potřeba se jí bát? Ať už váš věk začíná jakoukoliv číslicí, mějte se rádi, radujte se ze života a užívejte si ho plnými doušky, protože vždycky to má něco do sebe! A napište mi ty vaše body, ať už je vám 15, 30 nebo 60....... Mějte fajn večer a držte mi palce, at je mi zítra lépe a mohu se vrhnout na beauty videa:)!

10. května 2018 8:00 Petra Vančurová, pětatřicetiletá blogerka prezentující se pod jménem Petra LovelyHair. Točí videa zabývající se módou, líčením a kosmetikou. Její blog má nejméně 180 tisíc odběratelů. Petra LovelyHair je nositelkou cen Blogerka roku 2013, 2014 a 2015 v kategorii beauty. Časopis Forbes ji uvádí na 43. místě v žebříčku 77 nejvlivnějších Čechů. Petra Vančurová (PetraLovelyHair) | foto: archiv blogerky Petra LovelyHair se věnuje oblečení a outfitům ale v rámci reklamy spolupracuje hlavně s kosmetickými firmami. Petra založila i vlastní kosmetickou značku PetraLovelyHair. Petra LovelyHair na čas ukončila svoji činnost kvůli pomlouvačné až nenávistné kampani v komentářích pod svými příspěvky. Petra Vančurová je vdaná a s manželem bydlí v Jindřichově Hradci. Má ráda sport a jejími oblíbenými mazlíčky jsou kočky.

"Ptát se ženy na věk je neslušné. Ženy se za svůj věk stydí. Jedna pětina žen by nejraději neslavila narozeniny. Krása je spojena s mládím. Musíme se snažit vypadat co nejmladší. Polovina Češek si myslí, že krása s věkem odchází. Žena je nejatraktivnější mezi 18 a 25 rokem života. Přibývající věk nás frustruje. " Tolik jsem se dozvěděla z médií a tolik praví společenské konvence. Také se na vás ze všech stran valí "kult mládí" a stárnutí jakoby bylo na obtíž? Máte pocit, že po 20 budete staré a že v 25 končí život? A po 40 si vás už nikdo nevšimne? Proč pořád tolik řešíme věk? Víte, občas dostávám komentáře typu "na tohle jsi už moc stará", "tohle bych si na sebe nevzala ani ve 20", "měla bys to blogování přenechat mladším", "kolik ti je? " (dokonce na google je jedna z nejhledanější frází ve spojení s mým nickem "petralovelyhair věk"), " ve svém věku bys tohle dělat neměla/měla dělat jinak". Kdo určuje, který věk je ten vhodný a správný, kdy máme být nejšťastnější a nejatraktivnější a proč se necháváme neustále svazovat dávno přežitými a netolerantními pravidly?

petra lovely hair věk spa
Fri, 27 Aug 2021 21:27:00 +0000