Poslední Polda Epizody

  1. Poslední polda seznam epizod
  2. Poslední polda epizody 2

I. P. vraždy a mnohých dalších. Scénář jednotlivých epizod mu připravil Tomáš Holeček, který má za sebou mimo jiné seriály Ulice či Vinaři, případně scénáře k filmům Rafťáci a 2Bobule. Na Poldovi spolupracoval s Richardem Malatinským ( Comeback). V naší recenzi, která vyšla po uvedení prvního dílu, jsem psal o tom, že probuzení policisty Michala Břízy (Matásek) bylo natočeno poněkud překotně. Hlavní hrdina se na můj vkus až příliš rychle otřepal z toho, že "prospal" dvacet let v kómatu (kam upadl poté, co byl postřelen ruským překupníkem drog). Detektivní zápletka také nebyla příliš valná. Navíc se hned v úvodním dílu objevily některé nelogičnosti. Například Bříza nezná mobilní telefony, které ale v roce 1996, kdy měl do kómatu upadnout, už existovaly. Po dvaceti letech získá bez problémů své původní místo, bez jakýchkoliv testů nebo seznámení se s novou technikou vyšetřování. Co se mu už ale nepodaří získat zpět, je srdce jeho manželky (Lenka Vlasáková), která se mezitím zasnoubila s jiným mužem (Jiří Vyorálek), okolo čehož se točí značná část seriálu.

Poslední polda seznam epizod

  • Nikdy ta neopustim 141
  • Digimon epizody
  • Jak získávat přátele a působit na lidi pdf 2017
  • S kuchařem kolem světa: Speciál — Česká televize
  • Jak zlepšit paměť
  • Seriál Poslední polda (2010-2011) online | Lepší.TV
  • Poslední polda seznam epizod
  • Poslední polda epizody bali
  • Přehled dílů — Poldové a nemluvně — Česká televize

Na druhou stranu je třeba brát v potaz, že měla vážného konkurenta v imitátorské soutěži Tvoje tvář má známý hlas a poslední epizoda Poldy měla proti sobě "pouze" romantickou komedii s Jiřím Mádlem na ČT 1 a mnohokrát opakovaného Gladiátora na Nově. Těžko říci, jestli se dočkáme pokračování. Mně osobně by to vůbec nevadilo a naznačuje to i poslední, lehce bizarní scéna závěrečné epizody. Pokud by scénáristé trochu více zapojili fantazii při detektivních zápletkách, mohli bychom se opět na Michala Břízu těšit. Česko, 2016 Režie: Jaroslav Fuit Hrají: David Matásek, Igor Orozovič, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý, Jan Szymik, Veronika Bajerová, Ludmila Kartousková, Nicola Votavová, Josef Horák, Jitka Sedláčková, Jana Eva, Lukáš Tišnovský, a další Délka: 55 minut (8 epizod) Mluveno česky Oficiální stránka seriálu: Související příspěvky:

Zmíněnými nelogičnostmi si zřejmě tvůrci nelámali hlavu. Vsadili především na stále atraktivní prvek navenek drsného poldy s měkkým srdcem, který si nedělá starosti s oblékáním, chodí v odrbané kožené bundě a dává okatě najevo, že nosí za pasem pořádnou "bouchačku". Jezdí ve staré Volze a jediná muzika, kterou uznává, je klasický rock na vinylových deskách. Hojné anotace avizovaly detektiva "Schimanského" střihu, ale můžeme v něm vidět řadu prvků i z amerických či francouzských detektivních seriálů. Matáskův Bříza nemá problémy říci každému, co si myslí a ani dodržování vyšetřovacích postupů a respekt k nadřízenému mu není příliš vlastní. Tím se dostává do konfliktu nejen se šéfem (Ondřej Pavelka), ale také s policejní psycholožkou (Jana Kolesárová) nebo novým, mladým a nažehleným parťákem Andrejem (Igor Orozovič). Právě z nesouladu vyšetřovatelské dvojice a z kontrastu "staromilského" poldy celý seriál těží. Davidu Matáskovi po Kendym z "Básníků", protivném Karlovi z Letiště nebo uhlazenému milovníkovi vína z Přešlapů, role zarostlého a otrlého poldy sedla.

S Lepší můžete sledovat online vysílání 117 TV stanic živě nebo až 30 dní zpětně.

digimon epizody

V neděli 11. prosince skončila osmidílná série příběhů o svérázném policistovi, který se probere po dvaceti létech z kómatu. Netradiční český krimiseriál detektivními zápletkami zrovna neoslnil, ale diváky mohl alespoň pobavit. Zásluhu na tom má především David Matásek, jemuž titulní role evidentně sedla. Foto: TV Prima Připomeňme si, že Poldu začala televize Prima vysílat od 23. října každý nedělní večer po zpravodajství a magazínu Top Star. Nový detektivní seriál s Davidem Matáskem v hlavní roli navázal na nevalnou Mordpartu. Byl natočen podle německého seriálu Poslední polda ( Der Letzte Bulle), přičemž stejná zápletka, kdy se policista probudí po létech z kómatu a nestačí se divit, jak se svět kolem něj změnil, byla o tři roky později použita ve francouzském seriálu Falco – příběh poldy ( Falco). Režie se ujal Jaroslav Fuit, ostřílený televizní režisér, který vedl herce v seriálech Comeback, Letiště, Přešlapy (v obou měl David Matásek výraznou úlohu), Ordinace v růžové zahradě, V.

Poslední polda epizody 2

Mapa stránek | RSS | Nahoru f © Česká televize 1996–2020 | English | 12 Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Ochrana soukromí – cookies.

smallville epizody

A víte co? Mně se to nakonec docela líbilo! A to by mě po první epizodě nenapadlo, že tohle napíšu… Jde totiž o to, jak k seriálu přistupujete. Pokud ho berete jako komediální žánr s detektivní zápletkou (opravdu jen zápletkou, většina krimi námětů za moc nestála ani v dalších epizodách), pokud se Vám stejně jako mně líbí ti, co jezdí ve starých autech a jediný rock, který uznávají, je na vinylových deskách, pak si k Michalu Břízovi najdete cestu. Nakonec zjistíte, že se na ten nedělní večer docela těšíte. Nebude Vám zase tak moc vadit, že policejní stanice vypadá, jako by tam pracovalo jen asi pět lidí, že policistům projde vloupačka za účelem získání důkazů, kouření ve veřejných prostorách a šikana podezřelého. S diváckým hodnocením už to tak jednoznačné není. Na webu Česko-slovenské filmové databáze dosáhl Polda pouze na 49%, což ho srovnává spíše se zmíněnou Mordpartou, na druhé straně poslední epizoda se podle stala jedničkou nedělního večera. Sledovanost přesáhla milión diváků starších patnácti let, což se Mordpartě v podstatě nikdy nepodařilo.

poslední polda epizody 6

Vše Filmy Seriály Sport Zprávy Zábava Dokumenty Dětem Vyberte si z jednotlivých dílů seriálu Poslední polda online nebo sledujte rovnou celou sérii! Vyzkoušejte Lepší za 1 Kč na měsíc bez závazků. Lepší vám přináší archiv i online vysílání 117 českých a zahraničních TV stanic živě i 30 dní zpětně. Pro maximální komfort sledování můžete využít digitálních funkcí jako nahrávání, pauza nebo videotéku s více než 1431 tituly. Získejte svou Lepší ještě dnes jen za 1 Kč! Sledovat Poslední polda online a 117 stanic za 1 Kč Žánr: Krimi Režie: Michael Wenning Hrají a postavy: Henning Baum (Michael 'Mick' Brisgau), Floriane Danielová (Lisa Brisgau), Maximilian Grill (Andreas Kringge), Helmfried von Lüttichau (Martin Ferchert), Proschat Madaniová (Tanja Haffner), Robert Lohr (Roland Meisner) Země: Německo Rok výroby: 2010-2011 Popis: Bez internetu, GPS a genetických zkoušek se v dnešní kriminalistice neobejdete. O tom ví své policajt, který se po dvaceti letech v komatu opět vrátil do služby Hodnocení: 73% Sledujte na: Seznam epizod Podobné seriály Objevte novou dimenzi sledování televize.

Michael Kreindl Sven Böttcher 15. května 2014 14. září 2018 58 6 Ins Paradies Do ráje Sophie Allet-Coche Johannes Lackner 22. května 2014 17. září 2018 59 7 Es bleibt in der Familie Zůstane to v rodině Sophie Allet-Coche Robert Dannenberg a Stefan Scheich 29. května 2014 18. září 2018 60 8 Die Zukunft Budoucnost Sophie Allet-Coche Robert Dannenberg a Stefan Scheich 2. června 2014 19. září 2018 Externí odkazy [ editovat | editovat zdroj] Přehled dílů seriálu Poslední polda na SerialZone (anglicky) Přehled dílů seriálu Poslední polda v Internet Movie Database

Sat, 28 Aug 2021 09:08:10 +0000