Jak Vyrobit Obálku

Proto se v článku pokusíme zjistit, jak vytvořit obálku z listu A4. Používáme nejjednodušší metody Samozřejmě, pokud nejsou žádné zkušenosti s vytvářením obálky, pak snadné způsoby nejsou tak důležité. Existuje několik z nich a lidé s dobrým srdcem a správně umístěnými končetinami se o to postarali, kteří pravidelně sdílejí pokyny. První cesta Nejjednodušší možností je vyříznout papírbudoucí produkt, jak je znázorněno. Chcete-li to provést, budete potřebovat pár nůžek a silnou ruku, aby se ohnula přesně tam, kde je označena tečkovanou čarou. Pokud byl proces úspěšný, zůstane jen trochu lepidlo na křižovatce všech stran výsledné hezké obálky. Zůstává pouze vybrat to, co tam investovat! Jak můžete vidět, vytvoření obálky z listu A4 se ukázalo jako mnohem jednodušší a rychlejší než čtení o navrhované metodě. Žádné problémy! Tento jednoduchý algoritmus je užitečný v případě, kdy se objevila otázka "jak vytvořit obálku pro peníze z listu formátu A4". Pokud krásně vyzdobíte produkt nebo vyzdvihnete barevný papír, stane se příjemným doplňkem k účtům.

Jak si vyrobit obálku z listu A4

A skutečně v klasické technologii existují schémata, kterými by měla být jednoduchá obálka origami z papíru a pouze. Skládá se bez lepidla a jiných upevňovacích součástí. Ale podle vašeho kreativního plánu (originální aplikace, dekorativní ozdoby) můžete dodatečně potřebovat: Listy barevného papíru nebo barvy, značky nebo pestré nálepky; Bright korálky a lana, originální knoflíky a jiné dekorativní gizmos; Nůžky a kancelářské lepidlo, sešívačka nebo vosk po utěsnění; Jakékoli jiné dekorace pro domácí obálku papíru, pokud je to žádoucí. Domácí obálky pro různé situace Pro zdobení obálek jsou vhodné všechny materiály! Možnost 1: nejjednodušší obdélníkové nebo čtvercové obálky Následující schémata 1 a 2 můžete přeložit nejjednodušší obálky pro pohlednice, fotografie a písmena. Je však snadné a rychlé, aby se předešlo banalitě, nepoužívejte prostý, ale barevný papír. Nebo před tiskem na listy s originálními ozdobami. Pokračujte podle pokynů krok za krokem podle obrázků 1 a 2 podle potřeby.

Koneckonců, dávat a přijímat nějaké dary je dvojnásobné radost, když balení odpovídá příležitosti. Nepopiratelnou výhodou vytvoření obálky je to, že dárce ji může zdobit podle příležitosti, vybrat a vložit obrázek nebo jednoduše zdobit nápisem. Druhá metoda (modernizovaná) Druhá metoda je založena na prvním, ale předpokládávíce pracovních nůžek. Tento typ obálky je vhodný pro upřímnou zprávu a pokud se někdo zajímá o to, jak vytvořit obálku z listu formátu A4 pro dopis s vlastními rukama, odpověď je zde. Vystřihněte obrys podél čáry znázorněné na obrázku, ohněte v tečkované čáře. Na křižovatce obrysových rovin musí být použito lepidlo. Výsledkem je elegantní a elegantní obálka. Je zajímavé, že tato metoda je vhodná pro jakýkoliv těžký papír - barvu, obal, lepenku. Pokud je k dispozici pouze papír Co když je papír po ruce a není lepidlo? Pak se objevila nová otázka: "Jak vyrobit obálku z listu A4 bez lepidla? " Je to v pořádku, vždy je cesta ven. Pokud by v domě nebylo lepidlo, pak sešívačkanebo skotskou páskou.

Schéma výroby obálek №1 Schéma výroby obálek №2 Vezměte list papíru se správným čtvercovým tvarem; Sklopte list na diagonále - jejich průsečík nastaví střed obrobku; Každý roh listu sklopte hladce ke středu a rovnoměrně přitiskněte okraje; Obálku utěsněte uprostřed a zalepte všechny rohy lepící nálepkou; Změna tvořit nové obálce záhyby na stranách snížení předlisku (viz. Obr. 1). Podobně je obálka z listu přeložena, Který je předběžně daný tvarem diamantu (viz obr. 2). Rohy listu jsou rovnoměrně ohnuty do středu a upevněny samolepicí štítkem. Tím, že změníte jednotnost ohybů, můžete dosáhnout požadované překrývající se obálky. Možnost 2: obálka pro peněžní poukázky Po vyčlenení na obálku za peníze nebo CD za pár minut můžete použít schéma 3. Budete potřebovat standardní list papíru A4 a nálepku pro utěsnění. U bankovek bude tento produkt fungovat optimálně, a proto mince nevypadnou z něj, můžete také blikat hrany "kapsy" peněz se sešívačem. Použití Obr. 3, postupně: Schéma pro výrobu obálky №3 Vodorovně umístěte před sebou list A4; Sklopte jej jako uzavřený notebook, ale ne přesně na polovinu - nechte 2-3 cm listu "chůze"; Rozložte obrobek, položte jej vertikálně a ohněte boční opěrky dovnitř listu.

Papírové srdce otočíme špičkou vzhůru a boční chlopně ohneme směrem ke středu. Necháme mezi nimi trochu místa. Pak přehneme spodní část s vykrojením nahoru. Vznikne nám obálka, která bude mít vykrojený přední díl a špičatou chlopeň. Obálku můžeme zajistit samolepkou. Po otevření obálky se rozloží srdíčko. Jak vyrobit dekorační obálku z papíru Vezmeme papír čtvercového formátu a položíme nakoso. Přeložíme papír vzhůru a vznikne rovnoramenný trojúhelník. Jeden horní roh ohneme dolů, aby se špička dotýkala středu základny. Boční rohy trojúhelníku ohneme přes sebe ke středu tak, aby byl roh vždy u okraje obálky. Horní přeložený roh ohneme ve středu obálky a rozložíme stejně, jako rozkládáme známou solničku nebo hru nebe, peklo, ráj. Vytvoříme zobáček, který použijeme jako zámek. Pak ohneme dolů zbylou špičku trojúhelníku a zasuneme do vzniklého zobáčku.

Když nevíte jak darovat peníze jako svatební dar novomanželům, hledáte nápad jak originálně darovat peníze k narozeninám, chystáte se osobně předat pozvánku nebo věnovat dárkový poukaz zakoupený na slevovém serveru, vlastnoručně vyrobená obálka je řešením. Je pěkná, originální a mašlí nebo provázkem zdobená. Podívejte se na návod na výrobu obálky od LadySasetky a darujte peníze nebo dárkový voucher s nápadem. Inspirujte se. Další zajímavé články Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod. Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.

Jedna obálka pro dopis je zakoupena na poště, aleNe každý odchod je hoden typického papíru "kapsy". Romantické vzkazy a pohlednice jsou mnohem hezčí, než si můžete vychutnat v exkluzivní obálce, láskyplně ozdobenou aplikací a ručně malovanou. Krásná slavnostní obálka dává první dojem cenné investice. A zdůraznit jeho chvějící se postoj vůči adresátovi, stojí za to skládat hezkou obálku papíru se svými vlastními rukama pomocí techniky origami a vlastní představivosti. Domácí papírové obálky Je třeba poznamenat, žeDomácí obálka papíru je také užitečná v každodenním životě. Můžete použít jen "kapsy" jako krytí pro disk nebo například, aby obálku pro peníze a udržet ji nedotknutelné akumulace. Ať už je cílem vám sledovat, budete mít vždy dostatek odpadní materiály - (. Nebo jiné velikosti) papíru formátu A4, ale samolepicích etiket pro utěsnění obálky, papír, vyrobený vlastníma rukama. Domácí obálku lze použít pro jakýkoli účel! Další materiály Tradiční umění origami nezahrnujePoužití jiných materiálů, s výjimkou listu papíru.

  1. Táta je doma 2 online cz
  2. Návod, jak vyrobit obálku - krok za krokem | BydletSnadno.cz
  3. Diskutníci
  4. Arabela se vrací
  5. Jak si vyrobit obálku z listu A4

Aby to bylo možné, stačí udělat několik pohybů. Po umístění papíru na disk přesně uprostřed je nutné ohýbat okraje papíru po celé délce. Označuje šířku obálky a velikost se bude přesně shodovat s připojeným diskem CD / DVD. Poté musíte jemně ohýbat papír s obráceným diskem obráceně dolů. Získejte obrobek již ve výšce. Druhá část listu je také třeba sklopit, po němž zůstává pouze sklopit rohy obálky tak, aby disk nevypadl. Obálka je připravena a po několika zkouškách je to možnéchlubit schopnost vytvářet jednoduché a rychlé balení disků. Tímto způsobem je možné vytvářet obálky nejen pro nosiče informací, ale i pro pohledy neštandardních tvarů a velikostí. Můžete se prosím těšit na příbuzné tím, že v takové obálce dáte teplé přání nebo dopis. Samozřejmě, budete potřebovat nějaké další dekorace nebo papír jiné barvy. V extrémních případech - jen pěkný podpis. Závěr Je skvělé, když článek pomohl pochopitzjevné potíže při vytváření balíčku pro disky, za peníze, pro pohlednice. Existuje spousta způsobů, jak vytvořit obálku z listu formátu A4 a v závislosti na účelu je možné je použít libovolně.

Nezapomeňte jasně vyzdobit domácí papírové obálky s drahokamy, nálepkami, korálky a aplikacemi - nechte to být nejpamátnější událostí nadcházejícího svátku. Skvělý společník pro váš dar může být papírové růže nebo tulipány vyrobené sami. Komentáře komentáře

Použít můžete také pastelky či fixy a papír pokreslit. V případě vodových barev či temper jej pak nechte řádně zaschnout. A můžeme se pustit do díla! Jaké obálky budeme vyrábět? Složená obálka Lepená obálka Origami obálka Obálka na peníze Multifunkční obálka Rychlá DIY origami obálka Jak vyrobit skládanou obálku? Použít můžete jakýkoliv papír A4. Nejprve jej přeložte na polovinu a tuto polovinu opět na další půlku. Tím vám vzniknou čtyři obdélníky. Papír rozložte a veďte střih nůžkami linií vyznačenou půlením. Nyní před sebou máte dvě části papíru. Je jedno, jestli budete stříhat horizontálně či vertikálně. Obě půlky na sebe položte a v půli je znovu přeložte. Tím vám vznikne "pomyslná" obálka, kterou již stačí pouze zalepit na bočních stranách. K lepení můžete použít průhlednou lepicí pásku nebo obálku ozdobit nějakou barevnou páskou. Horní stranu nelepte, tudy vsunete přáníčko. Pouze ji cca o 1 cm přeložte, aby z obálky přáníčko nevypadlo. Nyní už stačí pouze vložit do obálky přáníčko a horní stranu zalepit pěknou samolepkou.

Fri, 27 Aug 2021 11:15:08 +0000