Skautský Institut Brno

Pokud je to ve vašich silách, podpořte nás a pojďte do toho s námi! Příběh začíná ▶▶▶ Tvoř s námi SU v Brně Přidej se k nám a tvoř Skautský institut v Brně. Napiš na [email protected] nebo nám pošli zprávu na facebooku. TV NOE: Reportáž z akce SU tváří v tvář Zemi Reportáž z přednášky Marka Orka Váchy se objevila ve včerejším zpravodajství Tv Noe. Markéta Musilová v ní představuje Skautský institut a my vás spolu s ní zveme na naše další akce.

Skautský institut brno 7

Zadní místnost slouží pro zábavu i práci – můžeš sem přijít a pracovat na počítači, mít poradu, nebo ve skupině připravovat nějaký projekt. K dispozici je kromě stolů a židlí také korková nástěnka a velká popisovací stěna, takže tvé myšlenky nemusí zůstat jen na papíře. U největšího stolu může pracovat až 10 lidí, k menšímu se vejdou dva až tři. V čítárně jsou pak k dispozici barový a velký stůl a křesílka. Každý měsíc u nás probíhá dvacítka akcí zaměřená na osobní rozvoj jednotlivce, aktivní občanství a roli mladých lidí ve společnosti. Chod pětipatrového domu i přípravu programu mají na starosti dobrovolníci, některé opravy nebo programy se ale bez finanční podpory zvládnout nedají. Klub podporovatelů nám umožní udržet celý projekt při životě a realizovat naše plány a nápady. Za každý příspěvek předem děkujeme! SU v Brně • T: +420 733 161 207 (Lucie Kolischová – koordinátorka) • E: • E: Sleduj naše aktivity na Facebooku a Instagramu. Lucie Kolischová – Kulíšek vedoucí Fóra Filip Lux finance Jana Zavřelová – Zvonek čítárna Petr Běl – Skippy správa Moraváku Josef Přikryl – Pepa Klára Procházková – Rajče Eliška Kameníková – Louža Chceš být součástí Skautského institutu v Brně, připravovat programy, starat se o chod domu, nebo občas dělat "průvodce" na směně v čítárně?

skautský institut brno en

Skautský institut brno la

skautský institut brno la skautský institut brno centre

Skautský institut brno na

Skautský institut v Brně

  • Skautský institut brno s.r
  • Skautský institut bruno latour
  • Skautský institut brno na

V rámci dobrovolného uvedení svého emailu zároveň s výše uvedeným zpracováním a uchováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Skautského institutu. Zpracování Vašeho emailu je prováděno pouze v rámci Skautského institutu a nikdo mimo něj k tomuto údaji nebude mít přístup. Váš email nebude použit k jinému účelu než je uvedeno výše. bude použit k jinému účelu než je uvedeno výše.

  1. Pojištění odpovědnosti zaměstnance kalkulačka
  2. Odstranění křečových zi 01
  3. Osobní vyměřovací základ
  4. Narodni divadlo praha
Sat, 28 Aug 2021 05:04:35 +0000