Katy Perry Skutečná Tvář Online

Rok: 2012 Kategorie: Dokumentární Hudební Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli – Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. "Vyloženě neodolatelný"snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. Post Views: 83

Katy perry skutečná tvář online courses

  1. Byty v Šumperku| AVÍZO.cz
  2. Katy Perry- Skutečná tvář Dokumentární cz avi online ke zhlédnutí a stažení | Datoid.cz
  3. Katy perry skutečná tvář online shopping
  4. Katy perry skutečná tvář online cz
  5. Katy Perry: Skutečná tvář / Katy Perry: Part of Me (2012) | ČSFD.cz
  6. Katy perry skutečná tvář online gratis
  7. Katy perry skutečná tvář online casino

Katy Perry: Part of Me Další název: Katy Perry: Kúsok zo mňa (SK) Žánr: hudební / dokument Země: Spojené státy americké Délka: 93 min. "Život Katy Perry na jevišti i mimo něj. " Katy Perry získala řadu ocenění, byla také nominována v devíti kategoriích Grammy a Billboard ji označil za Ženu roku 2012. Prodala 11 miliónů nosičů a 75 miliónů digitálních nahrávek po celém světě. Perry i nadále zůstává jedinou umělkyní, která se udržela 69 po sobě jdoucích týdnů v první desítce hitparády Hot 100. Katy Perry je živoucím důkazem toho, že když zůstanete sám sebou, můžete dokázat cokoli! Nenechte si ujít intimní pohled do světa Kate Perry a zjistěte prostřednictvím tohoto dokumentu, jaká doopravdy je. Jak se tahle obyčejná holka z Kalifornie s velkými sny stala jednou z nejslavnějších hvězd na světě? Tento fascinující a inspirativní příběh vám ukáže, jak se pubertální sen Kate Perry stal skutečností!

Katty Perry Katy Perry Dokument náhled videa není k dispozici 720x400 01:29:39 943. 68 MB popis parametry sdílet 0 ČSFD 69% HODNOCENÍ Zobrazit více Název souboru: Katy Perry- Skutečná tvář (2012) CZ dabing Dokumentární Velikost: Datum nahrání: 23. 6. 2016 Typ souboru: Rozlišení: Délka: Fps: 25 Audio kodek: MP3 Video kodek: xvid Stáhnout Komentáře Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste. K souboru zatím nebyly vloženy žádné komentáře. Buďte první!

katy perry skutečná tvář online shop

Celebrity to každopádně nemají jednoduché, ale taky si to samy zvolily, já raději zůstanu sexy hasičem, rockerem se slabostí pro Katy. (25. 1. 2016) Photo © Paramount Pictures Katy Perry - Píseň "Wide Awake", jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. ( R´Hell) Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou "I Kissed a Girl"a "Peacock". Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. ( R´Hell)

Video © Paramount Pictures Nastala chyba při přehrávání videa. 3, 5* Zajímavý dokument o Katy Perry, kde popisuje svůj život, cestu ke slávě a turné v roce 2011. Nikdy jsem se urputně nezajímal o její život, takže jsem vlastně poprvé viděl, jak její cesta ke slávě nebyla vůbec lehká. Už si nemyslím, že složila hit I Kissed a Girl a přes noc se stala megahvězdou. Netušil jsem, jak těžké to pro ní někdy bylo na turné a ani jak prožívala rozvod s Russellem. Velké plus je i to, že průběžně hrají její známe i méně známe songy, právě jako záznam z turné. Mohlo to být trochu lepší, ale rozhodně mě to zaujalo. (6. 9. 2015) viperblade Normálně se na tyhle dokumenty nedívám, protože mi vždycky vzadu v hlavě běží otázka, kolik těch situací je opravdových a kolik je jen "představením pro kamery". Ale v tomto případě jsem udělal výjimku. Nejsem fanoušek Katy, nicméně její hudba mi nijak zvlášť nevadí, koukat na ni taky nepovažuju za žádnou formu trestu (a přiznejme si, který chlap by tohle považoval za trest? )

Písničky Katy Perry se mi vždy líbily, jsou návykové, hravé, svěží.. přesně to, co se mi líbí (s klipy už to tak růžové není). Skvěle natočená hudební vystoupení, která se prolínají s jejím normálním životem. Nemusíte ji mít rádi, ale uznejte, že tahle holka za krátkou dobu dokázala to, co se jiným umělcům nepovede za celou kariéru. (74%) (26. 2014) DeathTheKid Nedávno jsem při rozhovoru na otázku "Jaké je vaše vysněné povolání? " odpověděl: "Osobní nabíječ Katy Perry a Scarlett Johansson! ". Přesně tak, Katy je pro mě holkou, které bych při zvracení podržel vlasy a to bez jakýchkoliv námitek. Jó, jsem sice na lehce hubenější, ale to jí vždycky odpustím, zvláště když si ve sprše zpívám Hot n Cold. Taky je třeba podotknout, že švihlé holky mám rád, jen to mám do JůEsEj trochu z ruky, takže zůstanu jen u večerním singleplayeru nad Katyinými fotkami. Musím taky přiznat, že během sledování mi až bylo líto, že jsem nešel na její koncert v Praze, protože i z pitomého dokumentu sršela ta energie stejně jako z jejích prsou všemožné věci v jejích videoklipech.

Annual Academy Awards ( 1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards ( 1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor ( 1999) - Get Bruce ( 1999) - Ztraceni v moři ( 1999) - Our Friend, Martin ( 1999) - Narušení ( 1999) - Kouzelná země skřítků ( 1999) - Jackie's Back! ( 1999) - Foxbusters (TV seriál) ( 1999) - Alenka v říši divů ( 1998) - Whose Line Is It Anyway?

Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel: Tranzity se počítají k datu 1. 1. 2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde. Aspekty planet: Tranzitní planeta Aspekt Nativní planeta Orbis Pluto konjunkce Neptun 2 ° 42' opozice Černá Luna 0 ° 07' trigon Cheirón 3 ° 01' sextil Uran 1 ° 46' Venuše 3 ° 40' kvadratura Merkur 1 ° 35' 4 ° 58' 0 ° 10' Saturn 1 ° 14' 0 ° 21' 0 ° 42' 2 ° 26' 2 ° 20' 3 ° 05' Jupiter 1 ° 24' 0 ° 13' 1 ° 39' Další aspekty: Tranzitní prvek 2 ° 43' 1 ° 05' 0 ° 20' 2 ° 53' 1 ° 15' 0 ° 09' 1 ° 26' Adele - Herecká filmografie z Č (Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Katy Perry Moderátor: ReDabér Info: IMDB | ČSFD | FDB 1. Kristina Jelínková ("Americká manželka") 2. Anna Remková ("Simpsonovi") 3.

a hlavně dokážu uznat, když někdo dokáže něco speciálního. Jak bylo řečeno v tomto dokumentu, jí se povedlo něco, co se nepovedlo žádnému interpretovi (Madonna, Beatles, Rolling Stones…) krom Michaela Jacksona a to mít pět písniček z jednoho alba na prvním místě v hitparádě. To, že i dnes má nejvíce fanoušků na Twitteru taky o něčem svědčí. Navíc, z tohoto dokumentu jsem měl pocit, že ona je opravdu sympatická holka, která si na nic nehraje a opravdu má ráda své fanoušky a uvědomuje si, že jen díky nim je tam, kde je. Ale jak říkám, u těchto dokumentů si nejsem nikdy jistý, co je a co není hrané… 70%. (30. 8. 2014) Hanys_ Její hudba mi nevadí, ale rozhodně ji nevyhledávám. Nicméně jsem na tenhle dokument trochu zvědavý byl. Takže: nenamalovanou Katy bych nepoznal, její úchylku na kostýmy nesdílím a celkově mi tenhle 90 minutový pohled do zákulisí přišel dost slabý. To věčné omýlání, jak je skvělé s Katy pracovat, zábavné moc nebylo. 4. 5/10 (9. 11. 2014) LittleMonste Unikátní možnost nahlédnout do soukromí jedné z neslavnějších zpěvaček současnosti.

  1. Rizzoli and isles online ke shlédnutí ke shlednuti česky
  2. Cesti herci
Thu, 26 Aug 2021 12:55:22 +0000