Poklady Z Půdy

  1. Poklady z puy st
  2. Poklad z půdy – eXtra.cz
  3. Poklady z puy saint vincent
  4. POKLADY Z PŮDY sběratelství | Mimibazar.cz

I když jedna zvláštnost přeci také oproti předchozí řadě je. Diváci tentokrát chtěli znásobit svoje šance, takže neposílali jen jeden předmět, ale spíše rovnou více. Produkce tak byla opravdu zavalena. Na jaké předměty anebo zvláštní příběhy byste diváky nalákal? V nejnovějších osmi dílech Pokladu z půdy se diváci mohou těšit na obrazy, šperky, mince, keramiku, sklo, ale samozřejmě i na takové kousky jako automobil, motorku, starodávnou zbraň, Hitlerovy cigarety, deštník, jehož majitel zemřel na Titanicu, sněžné sáně, unikátní vesmírný fotoaparát, nebo notoricky známý "masážní přístroj" z Postřižin. Kterou nejbizarnější věc diváci do Pokladu z půdy poslali? Řekl bych, že asi 100 let starý, na první pohled po domácku ušitý kožich z tuleně od potomka majitele jednoho z prvních cirkusů. Daného tuleně prapraděda našeho diváka zabil, když už v cirkusu "nefungoval". Bohužel byl ale ve strašném stavu… Pak mě ještě překvapilo, že se k nám dostala rodinná fotoalba, zlaté zuby, latrína nebo celá chalupa.

Poklady z puy st

PŘÍBĚHY DŮCHODCŮ 149 25 5 Bylo nebylo byl jeden mírumilovný domov důchodců kde žila důchodkyně Božka a spoustu dalších důchodců. Boží experiment (YAOI!! ) 2. 4K 182 33 Pokračování,, Nejsem hračka"😈 Neko Life 1. 3K 77 8 Norie. Neko. Kočičí muž. Monstrum. Říkejte si tomu jak chcete a ano tohle můj příběh. /*není určeno pro homofóbní lidi*/ Messenger (DenisTV) 3. 8K 190 28 JohnyKlátil: Ahoj Sarah. SarahSmith: Ahoj Johny?? JohnyKlátil: Nejmenuju se Johny. Ari A Gabriel 1. 5K 64 3 student Ari se svým kamarádem Alexem navštíví jistý bar pro gaye, kde pozná mladíka, který má na obličeji masku. poté do jeho třídy nastoupí nový student Gabriel. proč... My drawing Book 💙 380 44 7 30. 11. 17 --> #930 v Náhodně 😍 Nějaké to kreslení, malování a různé vecičky kolem toho. Většinou kreslím podle předlohy. Kreslím asi tak 1x týdně podle toho jak mám č... Obrázky-HoveziKotletka 1. 1K 206 120 Zdravím všechny! Vzhledem k tomu, že mě zachvátila malířská horečka jsem se rozhodla vydat knihu o mích (nově) nakreslených obrázcích.

Sobota, 23. května 2020, svátek má Vladimír Zprávičky Články Novinky Inzerce Kontakt 04. 10. 2018 11:30 | redakce | tisk Již od 8. října budou pondělní večery na Primě ve 21. 30 patřit Janu Rosákovi a pořadu Poklad z půdy, v němž půjde o odkrývání tajemství předmětů, které diváci našli nejen na svých půdách. Jakou cenu má brož po babičce? Je zaprášený obraz cenným dílem? Na to odpovědí odborníci z řad starožitníků, kteří se o největší skvosty utkají v mini aukci. Na vaší půdě se může skrývat poklad, o kterém jste možná doposud neměli ani tušení. ▲ Poklad z půdy (foto: FTV Prima) V každém z doposud pěti natočených epizod pořadu Poklad z půdy budou odborníci v doprovodu moderátora Jana Rosáka oceňovat 5 starožitností od takzvaně obyčejných lidí. Tyto tajemstvím zahalené předměty od nich následně budou moci koupit experti - starožitníci v mini aukci. Poklad z půdy nabídne zajímavé příběhy věcí i lidí a základní návod na to, jak poznat, jestli se na vaší půdě nepráší na cenný předmět, jejž by ocenil nejeden sběratel.

Poklad z půdy – eXtra.cz

Sledovat Poklad z půdy online a 117 stanic za 1 Kč Žánr: Reality TV Popis: Stará veteš, přívěsek od babičky, dokonce i zaprášený obraz z podkroví mohou svému majiteli vydělat statisíce! O tom vás přesvědčí nový pořad Poklad z půdy s jedinečným moderátorem Janem Rosákem Sledujte na:

  • Hřebíčkovec kořenný: Poklad z Indonésie
  • Poklady z půdy prima
  • Poklady z puy du
  • Vyjmenovaná slova po f online
  • Muž na hraně

Poklady z puy saint vincent

dragoubou z poklady z puy l eveque

POKLADY Z PŮDY sběratelství | Mimibazar.cz

poklady z puy du

Jak se přihlásit do Pokladu z půdy? Přihlásit se do českého pořadu Poklad z půdy může téměř každý, kdo má doma nějaký starý zajímavý předmět, který by mohl mít nějakou cenu. Zda tomu tak skutečně je, ale posoudí odborníci, kteří ho pečlivě ohodnotí. Každého dílu Poklad z půdy se týden co týden zúčastní 5 reálných lidí s nějakými skutečnými "poklady", kteří na závěr své oceněné předměty nabídnou přizvaným starožitníkům. Jestli se s nimi na prodeji dohodnou, a za jakou cenu, se teprve uvidí. Každá věc má totiž takovou cenu, kterou je za ni někdo ochoten zaplatit. Poklad z půdy – online poslední díl 3. 3 (66. 67%) 9 hlas[s]

Fri, 27 Aug 2021 09:15:49 +0000