Buchty A Loutky

Doporučujeme Podporujeme: TIBET Divadlo Buchty a loutky na motivy knihy Petra Síse. Režie: Radek Beran, scéna a loutky: Robert Smolík a Bára Čechová, hudba: Vít Brukner a Tomáš Procházka. Hra loutek a objektů, hra světel a odlesků, hra smíchu a dojetí. Je radost vymýšlet představení podle dobrého obrazového scénáře a jemného příběhu s brutálním pozadím. Aktuální termíny představení naleznete na stránkách divadla Buchty a loutky. Podrobné informace naleznete na stránce představení Tibet - tajemství červené krabičky. Napište nám ADRESA REDAKCE Dittrichova ulice č. 5, Praha 2 - Nové Město (u Karlova naměstí), telefon a fax: (+420) 224-922-422 KORESPONDENČNÍ ADRESA LABYRINT, Box 52, Jablonecká 715, 190 00 Praha 9, Czech Republic,

Buchty a loutky - Skřítek | Švandovo divadlo

Stačí si je vytisknout, prečíst návod a společně kreslit, stříhat, lepit a povídat si. Tvořte s nimi a podle nich dle vlastních nápadů a fantazie. Doufáme, že vás alespoň na chvíli rozptýlí a zabaví a pomohou zkrátit onu dlouhou chvíli, která v tyto dny dohoní snad každého z nás. A moc se těšíme, že vás budou zároveň inspirovat k návštěvě našeho divadla až zase otevřeme své dveře našim návštěvníkům! Pracovní listy ke stažení ZDE. P. S. Svou tvorbu nám můžete zaslat emailem na... Do konce dubna nehrajeme! 09/04/20 Na základě vývoje bezpečnostních opatření rušíme VŠECHNA představení až do 30. 4. 2020. I nadále bude uzavřena předprodejní pokladna Divadla loutek Ostrava. Vstupné budeme do odvolání vracet pouze bezhotovostní formou, a to: na e-mailovou adresu zašlete kopii vstupenky, č. účtu a kód banky, na který zašleme vratku za vstupné. UZAVŘENÍ POKLADNY OD 18. 3. 18/03/20 Vážení diváci, s platností od 18. 2020 do ukončení nouzového stavu bude uzavřena předprodejní pokladna Divadla loutek Ostrava.

Buchty a loutky - Rocky IX | Švandovo divadlo

Mezitím bychom vám rádi dali tipy, co jsme během karantény pro vás tvořili na našich sociálních sítích. POHÁDKA DO OUŠKA Naši herci pro vás čtou známé i neznámé pohádky, které můžete pustit svým dětem třeba večer před usnutím. Četla pro vás: Kája Hýsková celou knížku BROUČCI, Jana Zajacová pohádku JAK PEJSEK A KOČIČKA VAŘILI DORT, Vlaďka Philippová Krakovková z knížky POHÁDKY NAŠEHO DOMOVA: první, druhá, třetí pohádka, Lenka Sedláčková příběh KRÁLÍČEK SAMEŤÁČEK: část 1, 2 a 3. VIDEO-DÍLNA Natočili jsme pro vás jednoduchý video-návod, jak vyrobit jednoduchou prstovou loutku. Tematicky jsme vytvořili roztomilého Covida a taky zajíčka. Dílnu si můžete... Pracovní listy pro rodiče a děti 27/04/20 Milé děti, milí rodiče, také vás v tyto dny zastihla dlouhá chvíle a usilovně přemýšlíte, co byste ješte mohli společně dělat a čím se bavit? Rádi vám pomůžeme několika takzvanýni pracovními listy, které jsme vytvořili k našim inscenacím. Pozor, pro práci a tvorbu s nimi není nutné inscenace vidět!

Předprodej: průběžně od zveřejnění měsíčního hracího plánu Švandova divadla (cca dva měsíce předem) Připravuje se: Paleček - Marek Bečka & kol. Ceny vstupenek: 190 Kč (večerní představení) | 120 Kč (inscenace pro děti) Poznámky a upozornění: Buchty a loutky jsou stálým hostem Švandova divadla (Studio). Předprodej na představení Buchet a loutek probíhá v pokladně Švandova divadla. S inscenacemi souboru se můžete setkat také na různých festivalech či akcích. Repertoár Vánoční raketa - Vít Brukner "Když Špidlíci pečou pro Ježíška vyhlášenou špidlíkovskou lahodnou vánočku, je svět kolem provoněný tisícem vůní a celý krásný. Ale jen do chvíle, kdy se zjeví otrava Dupík, co prská, ošklivě kouká a všechny otravuje. To se vám pak strhne pěkná nepěkná mela! " D3+ Vítězné svině - Radek Beran & kol. Loutková freska o lidech nízkých a vysokých. Groteska s prvky hororu, o čisté lásce a čisté nenávisti. Loutky zahrají o tom, že bolest stává se rozkoší a rozkoš bolestí. Kocour v botách - Marek Bečka, Vít Brukner, Kateřina Schwarzová & kol.

Divadlo v Celetné » SKŘÍTEK / Buchty a loutky

  • Taková normální rodinka online ke shlédnutí online ke shlednuti zdarma
  • Moc přítomného okamžiku - pracovní kniha - Eckhart Tolle, pevná vazba, český jazyk | Knihy na Martinus.cz
  • Klub Raketa - Nakladatelstvi Labyrint Praha
  • Hobby naší douy la ramee
  • Galerie umění Karlovy Vary - Galerie Umění­ Karlovy Vary
  • ČSN EN ISO 10209 - popis 7.7.2 - nlfnorm.cz
  • Buchty a loutky | i-divadlo.cz
  • Buchty a loutky - Rocky IX | Švandovo divadlo

Ve světě, ve městě, tam to jistě vypadá jinak! A tak se skřítek vydá do světa a… Délka představení: 50 min bez přestávky Režisér: Marek Bečka Hrají: Zuzana Bruknerová, Marek Bečka, Vít Brukner Datum premiéry: 23. 11. 2013 Někde v lese, nebo na louce, možná i kousek za vesnicí, prostě tam, kde si jich nikdy žádní lidé nevšimnou, žijí skřítci. Není jich moc, ale ani málo, prostě tak akorát. A jedné skřítkové mamince a skřítkovému tatínkovi se zrovna narodil malý skřítek! Všichni mají radost, zvláště když zjistí, že malý skřítek, který roste jako z vody, má velké hudební nadání. Na co sáhne, to krásně hraje, zpívá si jen tak a všichni ho mají rádi, hlavně jeho kamarádka, malá skřítková slečna. Jenže… Jenže malý skřítek si myslí, že v lese, na louce, ba i kousek za vesnicí je trochu nuda a ta jeho kamarádka je taková… obyčejná. Ve světě, ve městě, tam to jistě vypadá jinak! A tak se skřítek vydá do světa a… A jak to dopadne, uvidíte v nové pohádce Buchet a loutek. Pohádka je určena pro děti od 4 let.

Novinky | Divadlo loutek Ostrava

V červnu budeme hrát! 18/05/20 Milí diváci, vzhledem k příznivému vývoji vám během června nabídneme představení i tvořivé dílny! Podívejte se do našeho programu, kde si můžete koupit vstupenky. Pokladna bude otevřena od 13 do 18 hodin. Výzva k podání nabídky: Zastřešení amfiteátru DLO 06/05/20 Divadlo loutek Ostrava, příspěvková organizace zahajuje veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: "Zastřešení amfiteátru DLO" Podrobné znění výzvy naleznete ke stažení ZDE. Lhůta pro podání nabídek končí: 18. 5. 2020 v 9:30 hodin. AKTUÁLNÍ INFORMACE K PROVOZU DLO 02/05/20 Milí diváci, na základě nově vyhlášených změn v opatřeních proti koronaviru vás chceme informovat, že i nadále nehrajeme, a to do odvolání. Snažíme se vymyslet způsob a podmínky, za jakých bychom se s vámi mohli co nejdříve začít potkávat u nás v divadle. Sledujte prosím náš web nebo Facebook, kde vás budeme všas o aktuálních plánech informovat. DLO v časech korony 27/04/20 Milí diváci, už se nemůžeme dočkat dne, kdy se zase potkáme v našich sálech a budeme sdílet společnou energii, kterou divadlo přináší!

  1. Proč jedničkáři pracuje pro trojkaře
  2. Ordinace v ruzove zahrade 883
  3. Katedra jazyků všb
  4. Němčina pro samouky pdf
Thu, 26 Aug 2021 11:59:14 +0000