Nejlepší Sci Fi 2018

Zatímco Poslední z Jediů rozsekal starou mytologii a znechutil podstatné množství fanoušků (viz 45% divácké skóre na Rotten Tomatoes), Solo se držel starých pořádků a přinesl rozkošnou oldschoolovou vesmírnou vyprávěnku. Jenže na tu zase nechodili lidi, takže Solo se plánovaného pokračování nedočká (a nevzniknou ani jiné, do té doby ještě plánované filmy) a Hvězdné války budou asi nadále padat do černé díry, do níž se vydaly. 3. Upgrade Akční nářez o chlapíkovi v dialogu s umělou inteligencí implantovanou ve svém vlastním těle je osvěžující jak z hlediska brutálního zpracování, tak jako solidně odvyprávěné dobrodružství se smyslem pro temnější odstíny humoru. Ačkoliv jde pořád o béčkovou akční scifárnu se všemi svými neduhy, má Upgrade ze všech hodnocených filmů nejvíce prvků scifistické extrapolace současných trendů do budoucnosti; jezdí tu kupříkladu autonomní automobily a dělají všechny ty věci, které by autonomní automobily dělat mohly, i kdyby je dělat raději neměly. 2. Ready Player One Trailer filmu Stevena Spielberga Ready Player One • VIDEO Ani Steven Spielberg se nevydal do neprozkoumaných vod a vsadil na retrovlnu nostalgie po fantastice konce minulého tisíciletí adaptací románu Ernesta Clinea Ready Player One.

Nejlepší sci fi 2010 qui me suit

Drastické vyprávění o inteligentním domě, který je nějaký porouchaný, nebo co, je katastroficky absurdní halucinací o sci-fi od tvůrců Rafťáků a Snowboarďáků. | Bohemia MP

nejlepší sci fi 2015 cpanel

Nejlepší sci-fi seriály | Kinobox.cz

Filmové recenze, novinky v kinech 2016, filmová databáze, české filmy, trailery, upoutávky a jiná videa, filmové hlášky – Technické problémy prosíme hlašte na support Své podněty a připomínky pište na redakce Partneři Press Staré stránky

nejlepší sci fi 2013 relatif

Nejlepší sci-fi filmy roku 2017 | Kinobox.cz

V klasické kyberpunkovce narvané popkulturními odkazy mohl vytěžit mnohé z toho, co natočil on sám nebo jeho filmařští kamarádi, a výsledkem je pohlazení po duši, očích a mnohých dalších orgánech zarytých příznivců klasických scifistických konceptů. Nic nového pod Sluncem, ale bylo to krásné. 1. Avengers: Infinity War Jediný film roku, který se blíží monumentální space opeře, je současně také první část vyvrcholení mnohaleté komiksové ságy o Avengerech. Kosmický epos sice zahrnuje stejně tak pokročilou sci-fi jako mysteriózní magii a starou dobrou pozemskou přesdržkovačku, ale skutečně se tu jedná o anihilaci druhů v galaktickém měřítku a do hry jsou zataženy natolik ryze scifárenské koncepty, jako jsou příběhy Strážců galaxie, že se Avengers: Infinity War může sebevědomě usadit na trůnu nejlepší filmové sci-fi roku. Nejde přitom jen o tu velkolepost. Infinity War patří i k nejoriginálnějším snímkům roku, neb oproti očekávání nevypráví příběh hrdinů, ale genocidního záporáka. Pokračování příští rok možná mnohé z toho zrelativizuje, ale pro tuto chvíli si to užijme.

Nezapomínejme ovšem na to, že příští rok přivítá v kinech i závěrečnou epizodu Star Wars, která – bude-li pokračovat v nastaveném ražení – možná přivodí absolutní kolaps filmové sci-fi a dalších dvacet let budeme sledovat pro jistotu jen romantické komedie z prostředí burzovních makléřů, protože tam nejsou žádné světelné meče a další věci, které by nám tu bolest mohly připomínat. | Captive State Mute. Film, který letos scifistické fanoušky zabolel nejvíc: Neonoirová sci-fi o němém barmanovi, který v neónovém světě budoucnosti pátrá po záhadně zmizelém objektu své touhy, k sobě přitáhla pozornost zejména jménem režiséra Duncana Jonese. Protože ten kdysi natočil celkem milou sci-fi Moon a za pozornost stál i následující Zdrojový kód. Jenže pak natočil také Warcraft: První střet, který byl hrůzný. A Mute je už jenom nudný. | Netflix Důvěrný nepřítel. Čestné uznání pro nejhorší českou sci-fi roku: Fascinující příklad kybernetické scifárny, jejíž vědecká stránka má inteligenční kvocient těsnění kabelu u elektrické zásuvky.

GALERIE: Nejlepší sci-fi filmy roku 2018 a ještě něco navíc | FOTO 1 | Reflex.cz

Na diskusním fóru Živě jsme dali požadavek, zda by nám čtenáři doporučili ty nejlepší weby pro stahování filmů a seriálů. V českém prostředí je velice populární server Ulož, který je svou přívětivostí a kvalitním vyhledáváním dostupný i méně zkušeným uživatelům. Jeho popularita na fóru tak nebyla překvapením. Jeho konkurence v podobě jiných serverů byla ovšem také velice silná. Jaké webové stránky a servery jsou ty nejlepší pro stahování filmů a seriálů, k nimž se v českých podmínkách nelze v potřebném čase či kvalitě dostat? Začneme hned tím nejznámějším českým webem, klikněte na šipku:

Svět, který ovládla monstra se supersluchem, je ovšem z hlediska výpravy mile pochmurný (jen nad ním nesmí divák moc přemýšlet) a příšery jsou opravdu strašidelné – tedy dokud nevyjde najevo, jak na ně. Protože to už je pak jenom trapárna. 5. Annihilation Režisér Alex Garland napsal scénáře scifisty velmi oceňovaných filmů Sunshine a Dredd a natočil neméně hýčkaný, byť tématicky vyprázdněný film o umělé inteligenci Ex Machina. Jeho nejnovější počin Annihilation je adaptací stejnojmenného literárního díla Jeffa VanderMeera a stojí za pozornost spíše z vizuální a konceptuální, než příběhové stránky. Vyprávění o partě vědkyň, které se střetnou s mimozemským čímsi v doprovodu neustávající hysterie, člověka ponouká sebrat těm ženským kvéry a vyrazit to celé oddřít místo nich, ale mimozemskost snímku je vcelku uhrančivá. 4. Solo: Star Wars Story Trailer filmu Solo: A Star Wars Story s českými titulky • VIDEO V porovnání s apokalyptickou pasekou, kterou ve světě Hvězdných válek natropila loňská epizoda Poslední z Jediů, je sólový snímek o Hanovi Solovi závanem čerstvého vzdoušku ve vesmírném vakuu... za což byl Solo také náležitě potrestán.

Nejlepší sci fi 2013 relatif

  1. Památky v našem kraji - ÚOP Střední Čechy
  2. Kam na oběd varnsdorf
  3. Statni fond kinematografie
  4. Valentýn: Sexting nebo erotické hry? Užijte si noc do sytosti
  5. Myka nejde zapnout on android
  6. Pouzdro na skryté nošení zbraně
  7. Nejlepší sci fi 2012 relatif
  8. Duše na kola | Koloshop.cz
  9. Nejlepší sci-fi filmy roku 2020 | Kinobox.cz

Další filmy najdete v naší fotogalerii:

Z čistě subjektivního hlediska autora těchto řádků se filmová sci-fi nadále plácá v tématech, která literární sci-fi prozkoumala a vystřelila do Slunce už před dvaceti lety, a vizím, jež se objevují ve fascinujících knižních scifárnách dnes, celovečerní forma dvouhodinového snímku už nestačí ani omylem. Podstatně zajímavější věci se odehrávají jednak v oblasti knih (viz i letos u nás vyšlá kniha Petera F. Hamiltona Pandořina hvězda: Bariéra) a jednak televizních seriálů (viz letošní kyberpunková událost Altered Carbon podle stejnojmenné knihy či v letošním roce dokončená a v mnohém inovativní první série Star Trek: Discovery). Vezměte si jen třetí sérii kresleného Ricka a Mortyho, která vloni obrátila vzhůru nohama víc scifistických konceptů, než se na filmovém plátně podařilo zpracovat za posledních deset let. Je tu tedy vůbec něco, o čem v souvislosti s filmovou sci-fi hovořit? Ale samozřejmě. Jen na to nelze pět ódy. 6. Tiché místo (A Quiet Place) Pozoruhodný koncept a okulibé zpracování takřka přebíjí fakt, že zápletka stojí na mimořádně vratkých základech a všechno, co se děje (zejména extrémně nesympatickým dětským) postavám, se děje jen proto, aby se ve filmu vůbec něco dělo.

GALERIE: Nejlepší sci-fi filmy roku 2018 a ještě něco navíc | FOTO 1 | Smrtelné stroje. Filmy, který by snad mohl skóre roku 2018 ještě zachránit (v prosinci): Peter Jackson a jeho parta chystá na prosinec velkoryse pojatou ságu o jezdících městech, která brázdí pustinu vzdálené budoucnosti a požírají jedno druhé. Knižní sérii Kroniky hladového města Philipa Reevea už má mnohý čtenář sice v malíku, ale třeba nám to nakonec vyrazí dech. | Universal Pictures Alita: Battle Angel. Film, který by snad mohl skóre roku 2018 ještě zachránit (v prosinci): Do kin půjde také ještě celovečerní verze mangy Alita: Battle Angel, kterou režíruje Robert Rodriguez v produkci Jamese Camerona a Jona Landaua. Což může být třeba i úplně úžasné! | 20th Century Fox Captive State. Film, který by to přinejhorším snad mohl případně zachránit v příštím roce: Dostali nás. Mimozemská okupace je v plném proudu. To je situace, kterou bude rozvíjet očekávaný film Captive State Rupera Wyatta, tvůrce solidního Zrození planety opic.

nejlepší sci fi 2012.html
Thu, 26 Aug 2021 15:49:10 +0000