Divinity Original Sin 2 Čeština

  1. Divinity original sin 2 čeština 3
  2. Divinity original sin 2 čeština mod
  3. Divinity original sin 2 čeština 1
  4. Divinity original sin 2 čeština torrent
  5. Český překlad hry DOS 2 :: Divinity: Original Sin 2 Obecné diskuze

Rozhovor s tvůrci češtiny pro Divinity: Original Sin 2 Vilém Váňa, 08. 02. 2020 18:40, 161 Nedávno nás vývojáři z Larian Studios překvapili updatem pro svojí RPG hru Divinity: Original Sin 2, který přidal oficiální podporu češtiny na konzolích PlayStation 4 a Nintendo Switch. Za češtinou přitom stojí komunita českých fanoušků, kteří ji připravovali ve volném čase. Menší web videohrycesky, který se zaměřuje na hry v češtině, nyní přinesl rozhovor s jedním z tvůrců češtiny do Divinity: Original Sin 2, který nyní s laskavým svolením zveřejňujeme i zde. Zdroj: Čeština ve videohrách (dále jen ČVV): Jak jste se dostal k překládání her? PredatorV: Kdysi dříve jsem dělal titulky k filmům či seriálům, zkusil jsem i pár překladů knih... Až po čase jsem zkusil pár drobných her, které dnes ani nikdo nezná. Ke skutečnému rozjetí překladů mě nepřímo dostala manželka. Zaujala ji hra Divinity: Original Sin 1 (že bychom si to mohli zahrát spolu), ale jelikož je zde angličtina na vysoké úrovni (nářečí, slangy aj.

Divinity original sin 2 čeština 3

), zkusil jsem to přeložit. Jen menu a nastavení. Pak to stačilo nahodit na pár fór, že to přeložit jde a začali se přidávat další lidé... Technik, korektor i hlavní tester (všichni tři na našich překladech stále pracují) a především překladatelé... Začal jsem tak formovat tým, který po zhruba dvou letech vydal hru přeloženou a to vč. rozšíření "Enhanced Edition" - celkem přibližně 1. 300 NS textu. D:OS2 má teď již téměř 4 tisíce NS a stále vycházejí textová rozšíření prostřednictvím nových patchů. ČVV: Co mělo vliv na to, že si vás studio Larian vybralo jako oficiálního překladatele jejich série Divinity: Original Sin? PredatorV: Když jsem začal dělat něco tak obrovského (D:OS1), chtěl jsem mít jistotu, že nebude nějaký průšvih "s úřady". Zkusil jsem napsat do studia a po několika pokusech se ozvali. Poslal jsem sadu screenshotů ze hry v češtině, rozpracovaný soubor (aby viděli, jak pracujeme s jejich kódem) a současně nahlásil i pár chyb (ať vidí, že to bereme detailně). Šlo mi především o souhlas a vědomí, že mohu překládat jako fanoušek.

Divinity original sin 2 čeština mod

divinity original sin 2 čeština cs

Divinity original sin 2 čeština 1

Nejsem proti konzolím, rozhodně mají něco do sebe, ale z mého pohledu dokud nebudou tak variabilní jako skutečně multiúčelové PC, kde si navíc můžete vybrat třeba z 250 grafik, velkou změnu bych nečekal. Určitým bonusem ale může být např. podpora kompatibility Windows 10 vs. Xbox, kdy si hráč na PC může zahrát společně s konzolistou. Toto je rozhodně krok správným směrem jak snížit omezení konzolí (i když to zatím nefunguje dokonale). Kdyby se to podařilo propojit i s PS, byl by to podle mého pro konzole velký skok. Díky za odpovědi. Za Češtinu ve videohrách se ptal Václav Vymětalík, za COTT tým odpovídal Vít Oujezdský alias PredatorV.

Divinity original sin 2 čeština torrent

  • Divinity original sin 2 čeština 4
  • Amerika hledá topmodelku 10 vítězka
  • Divinity original sin 2 čeština cs
  • Divinity original sin 2 čeština torrent
  • První americký prezident
  • Mikrovlnné trouby | De'Longhi Česko
  • Divinity original sin 2 čeština 2
  • Fíha tralala cvičíme od malades

Český překlad hry DOS 2 :: Divinity: Original Sin 2 Obecné diskuze

Tak a je to tady. Čeština pro Divinity 2 na!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeju příjemné paření Divinity 2 v češtině! na opatchovanou verzi 1. 03 EIS

Fri, 27 Aug 2021 22:14:16 +0000