Piráti Z Karibiku: Salazarova Pomsta Obsazení

Štěstěna nestojí na jeho straně, když je kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) uvržen do zbrusu nového dobrodružství. Nepříznivý vítr se mu do plachet opře plnou silou, když duchové pirátů, pod vedením jeho staré nemesis, kapitána Salazara (Javier Bardem), uprchnou z Ďáblova trojúhelníku, rozhodnutí zabít piráty všech moří... včetně Sparrowa. Jack může přežít jedině tehdy, pokud se mu podaří nalézt legendární Poseidonův trojzubec, mocný artefakt, který svému držiteli dává absolutní kontrolu nad oceány. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales natáčejí režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg, scénář napsal Jeff Nathanson. Dále hrají Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Orlando Bloom (Will Turner) Kevin R. McNally (Gibbs), Stephen Graham (Scrum) a Martin Klebba (Marty). Nově obsazení rozšiřují Brenton Thwaites jako mladý voják, Kaya Scodelario v roli jeho milé, Golshifteh Farahani, jež si zahraje jakousi čarodějku a Paul McCartney v blíže neurčené roli. Film má datum české a slovenské premiéry stanoveno na 25.

Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení 3

Zmínit můžete také osobnostní charakteristiky či zájmy. Znalosti cizích jazyků uvádějte ve formátu společného evropského referenčního rámce, tedy písmenem A, B, nebo C a číslem 1, 2, či 3. A1 je přitom nejnižší, začátečnická úroveň, C2 naopak nejvyšší úroveň odpovídající znalostem rodilého mluvčího. Pokud chcete, uveďte zde i reference a případně kontakt na bývalého zaměstnavatele. Není to ale povinné, pokud je bude váš nový zaměstnavatel chtít, řekne si o ně na osobním pohovoru. Zdroj obrázků:

Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení 4

  1. Poliklinika Bílý dům Brno
  2. Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení pelicula completa
  3. Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení free
  4. Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení episode 1
  5. Centrum mail přihlášení
  6. Zapomenuté heslo android
  7. Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení hd

Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení episode 1

Nákupy knih na Google Play Najděte si knihu v největším e-knihkupectví na světě a pusťte se do čtení na webu, v tabletu, telefonu nebo čtečce e-knih ještě dnes. Přejít do služby Google Play »

Piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení movie

piráti z karibiku: salazarova pomsta obsazení 2016
Fri, 27 Aug 2021 20:25:46 +0000