Ve Jménu Vlasti

  1. Ve jménu vlasti - Série 8 (série) (2020) | ČSFD.cz
  2. Ve jménu vlasti v online
  3. Ve jménu vlasti česká televize
  4. Ve jménu vlasti online

Ve jménu vlasti (v anglickém originále Homeland) je americký televizní seriál Howarda Gordona a Alexe Gansy, vytvořený podle izraelského televizního seriálu Hatufim (česky: Váleční zajatci), jehož autorem je Gide'on Raf. Hlavními postavami jsou agentka CIA Carrie Mathisonová ( Claire Danes) a příslušník americké námořní pěchoty Nicholas Brody ( Damian Lewis). Brody byl zajat během mise v Iráku teroristickou organizací Al-Káida a osm let byl držen jako válečný zajatec. Poté je objeven americkou speciální jednotkou Delta Force a jako válečný hrdina se vrací do Spojených států. Mathisonová jej však podezírá, že jej Al-Káida zlomila a stal se z něj terorista. Ve Spojených státech je seriál vysílán kabelovou televizní stanicí Showtime od 2. října 2011. Získal si pozitivní hodnocení kritiků a řadu ocenění, včetně ceny Emmy v hlavní kategorii nejlepší dramatický seriál a Zlatého glóbu v kategorii nejlepší seriál (drama). Oceněna byla i hlavní herecká dvojice, která získala cenu Emmy v kategoriích nejlepší herec a nejlepší herečka v dramatickém seriálu.

Ve jménu vlasti - Série 8 (série) (2020) | ČSFD.cz

Tato stránka je rozcestník, tj. místo s odkazy na různé články, které by jinak měly stejný název. Pokud vás sem dovedl odkaz, který by měl správně směřovat na specifický význam tohoto pojmu, můžete Wikipedii pomoci tím, že se vrátíte na odkazující stránku a tamní odkaz opravíte tak, aby vedl přímo na odpovídající článek. Pokud si nejste jisti, přidejte, prosíme, raději stránku na seznam.

Ve jménu vlasti v online

Nejlepší postava je pro mě zřejmě Saul. Akce téměř není, ale občas padne nějakej výstřel, či úder. Za zmíňku stojí kontaktní fight v podzemní garáži. Soundtrack je ok, ale nijak zapamatovatelný. Na druhou stranu se těším na pokračování a doufám, že děj nabere pořádnou dynamiku. (13. 5. 2018) VanTom V rámci hollywoodských mantinelů realistický špionážní thriller z prostředí analytiků CIA řešících potenciální blízkovýchodní teroristické hrozby. Díky seriálovému formátu má spoustu prostoru na podrobné sledování obou hlavních, důkladně vykreslených a dokonale zahraných postav: prací posedlé, citově značně labilní agentky Carrie a po osmi letech v zajetí se k rodině navrátivšího, rozpolceného (a konvertovaného) sgt. Brodyho. Spousta zvratů v inteligentním scénáři, vážná tématika i znamenitá filmařina vynášejí Homeland mezi naprostou (nejen) televizní špičku. (15. 2017) - Carrie ( Claire Danes) hledá v koupelně své léky, při zavírání skříňky se jí vevnitř vzpříčí nádobka a dvířka se nedovřou.

Ve jménu vlasti česká televize

ve jménu vlasti česká televize

Ve jménu vlasti online

Externí odkazy [ editovat | editovat zdroj] Obrázky, zvuky či videa k tématu Ve jménu vlasti ve Wikimedia Commons Ve jménu vlasti na stránkách České televize Ve jménu vlasti v Česko-Slovenské filmové databázi Ve jménu vlasti na SerialZone (anglicky) Oficiální internetové stránky (anglicky) Ve jménu vlasti v Internet Movie Database

  1. Pohlreich kuře na paprice kluci v akci
  2. Velká solná poušť
  3. Ve jménu vlasti | tv.prehraj.me - filmy a seriály online v HD kvalitě
  4. Ve jménu vlasti (seriál) – Wikipedie
  5. Počet obyvatel Česka letos do září stoupl na 10,68 milionu. Narodilo se ale méně dětí než loni | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
  6. Vyjmenovaná slova po s
  7. Sms jízdenka plzeň
  8. PSČ Krásné Březno, Ústí nad Labem - Krásné Březno-Ústí nad Labem-Neštěmice, podrobný rozpis PSČ | Kurzy.cz
  9. Ve jménu vlasta tarnos immobilier

Ve jménu vlasti 8 Řady / 96 Epizody Hodnotit: IMDb skóre: 0 Stručný popis: Seržant Nicholas Brody (Damian Lewis) se navrací po osmi letech z iráckého zajetí, kde se udály věci, o kterých nejlépe ví pouze on sám. Mimo vřelého přivítání je však i chorobně podezříván agentkou CIA Carrie Anderson (Claire Danes) z tajné spolupráce s< Sledovat Seržant Nicholas Brody (Damian Lewis) se navrací po osmi letech z iráckého zajetí, kde se udály věci, o kterých nejlépe ví pouze on sám. Mimo vřelého přivítání je však i chorobně podezříván agentkou CIA Carrie Anderson (Claire Danes) z tajné spolupráce s teroristickou buňkou. Je Brody pouze zlomeným hrdinou nebo skutečně plánuje nebezpečné teroristické útoky?

Černou skříňku získá od Rusů jen za předpokladu, že najde Saulova informátora v Kremlu. Zabrání válce za cenu zrazení svého mentora? Titulky k epizodě Designated Driver České titulky k desátému dílu osmé série jsou hotové. Hezky se bavte a po zhlédnutí nezapomeňte epizodu ohodnotit. Příště uvidíte: Napětí mezi Pákistánem a USA se stupňuje Přes všechny snahy se zdá, že nový americký prezident půjde do války s Pákistánem. Ve hře je ale stále černá skříňka, jejíž záznam by mohl vše změnit. Tu však teď mají v držení Rusové. Podaří se ji v desáté epizodě osmé série Saulovi a Carrie získat zpět?

Sat, 28 Aug 2021 16:38:14 +0000