Grid Autosport Čeština

Přihlášení Obchod Komunita Podpora Změnit jazyk Klasická verze stránky GRID Autosport - High Res Texture Pack Tento obsah vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry GRID Autosport ve službě Steam. Všechny recenze: Kladné (48) - 93% z 48 uživatelů ohodnotilo tuto hru kladně. Datum vydání: 24. čvn. 2014 Abyste mohli tento produkt přidat do svého seznamu přání nebo jej označit, že o něj nemáte zájem, musíte se nejprve přihlásit Codemasters Franchise – prohlédněte si tuto sérii v obchodě služby Steam Čeština není podporována Tento produkt nemá podporu pro Váš místní jazyk. Před jeho zakoupením si prosím přečtěte seznam podporovaných jazyků níže. Informace o obsahu Download the all new high resolution texture pack, boosting your car textures up to 4k resolution. To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high. Systémové požadavky Windows Mac OS X SteamOS + Linux Minimální: OS: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8 Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 4Ghz or AMD Athlon X2 5400+ Paměť: 2 GB RAM Grafická karta: Intel HD3000 or AMD HD2000 Series or NVIDIA Geforce 8000 Series Series Pevný disk: 15 GB volného místa Zvuková karta: Direct X compatible soundcard Doporučené: OS: Windows Vista 64 bit, Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Procesor: Intel Core i7 or AMD FX Series Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: Intel HD5200 or AMD HD7000 Series or NVIDIA GTX600 Series minimum 1GB RAM Pevný disk: 20 GB volného místa Zvuková karta: Direct X compatible soundcard Minimální: OS: Mac OS 10.

Grid autosport čeština 1

GRID Autosport přináší bohatší obsah než kterýkoliv z předchozích dílů této série a může se pochlubit zcela autentickou atmosférou motosportů, zároveň však nespouští ze zřetele to, co dělá správný GRID tím, čím je: že jde především o závody. Alternativní názvy GRID Autosport HW požadavky GRID: Autosport Minimální požadavky Windows Vista / 7 / 8 Intel Core 2 Duo @ 2.

  1. Grid autosport čeština 2017
  2. Válka v jugoslávii
  3. Grid autosport čeština nyc
  4. Krabička poslední záchrany – Wikipedie

Autosport Grid Kariéra je velmi striktně nalinkovaná a v jejím průběhu nečekejte, že si budete vybírat, do čeho a s čím se vrhnete příště. Zvolit si nemůžete ani svého týmového kolegu, i když mu v průběhu závodu lze zadávat stručné příkazy. Už po několika odjetých okruzích vám bude jasné, že Grid Autosport zůstal pro všechny přístupným závoděním, byť se před jeho vydáním hodně mluvilo o odklonu k simulaci. Pravdou je, že oproti Grid 2 hra kus cesty směrem k nutnosti závodit vybranějším stylem ušla, stále jde však spíše o arkádu, i když autenticita zážitku stoupla. Už jen to, že zatáčkou neprojedete rychleji tím, že auto hodíte do driftu, ale hezky čistě po ideální stopě, je pokrok. Přesto není chování vozů úplně přesvědčivé, obzvlášť když jeden a ten samý kus v jedné zatáčce vykazuje rysy přetáčivosti a v další nedotáčivosti. Autosport Grid V průběhu samotných závodů si trať můžete projet v tréninkovém režimu a většinou je součástí také kvalifikace formou rozstřelů. To znamená, že nemusíte startovat automaticky ze zadních pozic, ale čas od času vás k tomu hra přiměje.

Férové závody Start z prvních pozic oceníte právě až tehdy, co si vyzkoušíte startovní pozici na chvostu pole. Pravidelně totiž (nejen) po startu dochází k masivním karambolům, které umožní těm na startu lépe postaveným rychle odjet bourajícímu pelotonu. Na druhé straně je třeba s povděkem kvitovat, že si Grid Autosport nepohrává s rychlostí soupeřů podle toho, jak si v závodě zrovna vedete. To znamená, že pokud jedete na první místě, máte šanci si čistou jízdou budovat větší a větší náskok, který vám pak odpustí i nějakou tu chybičku. Chyby ale můžete korigovat již tradičním přetočením času zpět, které ale lze pro větší autenticitu zážitku také zcela vypnout. Zajímavým způsobem řeší Grid Autosport penalizace, které jsou vždy problematickým bodem závodních her. Pokud se podle virtuálního ředitelství závodu dopustíte prohřešku, tedy typicky získáte neférovou výhodu, například zkrácením trati, dojde ke zpomalení vašeho vozu na 50 kilometrů v hodině. Čas penalizace závisí na závažnosti prohřešku.

Grid autosport čeština 2

Codemasters Franchise – další hry Uživatelské recenze Souhrn recenzí: (48 recenzí) Druh verdiktu Všechny (48) Kladné (45) Záporné (3) Druh nabytí Obchod služby Steam (0) Jiný (48) Jazyk Všechny jazyky (48) Vaše jazyky (1) Časové rozmezí Pro zobrazení recenzí z daného časového rozmezí jej tažením vyberte v grafu výše nebo přímo klikněte na určitý sloupec. Zobrazit graf Od vydání Určité rozmezí (vyberte na grafu výše) Vyloučit určité rozmezí (vyberte na grafu výše) Odehraný čas Filtrovat recenze dle odehraného času uživatelů v době psaní recenze: Žádné minimum Více než 1 hodina Žádné minimum až Žádné maximum Zobrazit jako: Skrýt graf Filtry Nesouvisející recenze jsou vyloučeny Odehraný čas:

Tento systém funguje překvapivě dobře, přestože občas hra provinění nesprávně vyhodnotí, tedy buď vůbec, nebo ho uplatní tam, kde by za normálních okolností penalizace nehrozila, například když vás soupeř vytlačí z trati. Grafický zážitek z Grid Autosport není vůbec špatný, bohužel ho částečně kazí nepropracované kokpity vozů, které přitom tvůrci avizovali jako jeden z taháků. Hra podporuje druhý monitor, na kterém si můžete zobrazit pořadí a alternativní kameru, která inscenuje dění na trati do televizní podoby. Nápad je to velmi dobrý, opět ale pokulhává provedení. Grid Autosport je závodní hrou, která sama o sobě jistě obstojí a má co nabídnout. Problém je v její podobnosti s předchozími díly série, s nimiž místy jakoby splývala. Navzdory proklamacím přináší jen málo opravdu nového.

Hra nabízí přes 20 lokací a 100 různých variací tratí, k tomu zhruba stovku vozů různých tříd od muscle cars přes supersporty až po formule. Recenzenti titul ocenili průměrnou známkou 78%. via Kamil Zmeškal Stáhněte si zdarma závodní hru Grid Autosport pro PC Ohodnoťte tento článek! 4. 6 (92%) 10 hlas/ů

grid autosport čeština cs

Grid autosport čeština road

GRID Autosport čerpá inspiraci z klasických titulů jako TOCA, a umožňuje fanouškům ponořit se do role profesionálního závodníka ve světě současného a klasického motosportu. GRID Autosport je až po okraj naplněný novým obsahem. Přináší více než 100 tratí zasazených do 22 úžasných lokací a ta nejlepší současná i klasická závodní auta, jež můžete během hry získávat, ladit a vylepšovat. V rámci obsáhlé kariéry GRID Autosport se hráči budou moci specializovat na své oblíbené závodní disciplíny, nebo se pokusit ovládnout všechny najednou. Poznají dravé strkanice pelotonu silničních speciálů, budou přezouvat pneumatiky a jezdit v noci během vytrvalostních akcí, prokážou přesnost řízení při závodech ve formulích, dají na odiv své schopnosti ovládat vůz na tuningových akcích a při pouličních závodech přijdou na řadu i bleskurychlé reakce. V každé jedinečné kategorii jsou k dispozici auta odpovídající třídy, například silniční speciály, hypervozy, vytrvalostní speciály GT, prototypy, formule, silně modifikované vozy, driftová auta a mnoho, mnoho dalších.

grid autosport čeština nyc

GRID Autosport Black Edition obsahuje: základní hru GRID Autosport GRID Autosport Black Edition Pack Speciální edice obsahuje oproti klasické hře nejrůznější herní bonusy jako jsou speciální úkoly, barevné vzory, vůz Mercedes-Benz SLS AMG Coupé a další bonusový obsah, který Vám přinese další herní zábavu a potěšení z této hry GRID: Autosport nabídne nejnabušenější obsah z celé série GRID a poskytne opravdu autentický motoristický zážitek. Nabídne strhující vše od testovacích prototypů vozů až po modifikovaná auta. To vše na 22 různých lokalitách světa a na více než 100 tratí. Novinkou bude pět typů závodů, jako například Dlouhé noční závody a další výzvy testující vaše schopnosti. V kariéře se postavíte do role profesionálního pilota, jenž se svým spolujezdcem shání sponzory a poráží své soky. V online režimu se budete moci zapojit do závodních klubů a účastnit se pravidelných týdenních soutěží. Sdílet statistiky.

grid autosport čeština park
  1. Přemysl otakar ii wiki
  2. Evropský fond pro regionální rozvoj des
  3. Nahlížení do kn 2 0
  4. Vodni dymka skodlivost
Fri, 27 Aug 2021 11:57:50 +0000