Thomas Brodie-Sangster Filmy A Televizní Pořady

( 3T) Labyrint: Vražedná léčba (2018) Ve filmu se objeví hned tři herci ze Hry o trůny (od r. 2011), a to Aidan Gillen (Petyr Baelish), Nathalie Emmanuel (Missandei) a Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed). ( NiWi) Dopis od Newta ( Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas ( Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. ( mongolec) Lawrencovi vojáci odboje mají i české útočné pušky VZ 58. Můžeme si toho hlavně všimnou ve scéně, kdy Thomase ( Dylan O'Brien) a Newta ( Thomas Brodie-Sangster) převážejí v dodávce do útočiště, kde potkají Gallyho ( Will Poulter). ( UncleMorty) Labyrint: Útěk (2014) Thomas Brodie-Sangster nosil při natáčení v botě kamínek, aby nezapomněl na to, že postava Newta kulhá. ( Freak5) Některé z postav jsou pojmenovány po významných světových myslitelích, např. Thomas ( Dylan O'Brien) po Thomasi Alva Edisonovi, Alby ( Aml Ameen) po Albertu Einsteinovi či Newt ( Thomas Brodie-Sangster) po Isaacu Newtonovi.

Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady in the bible

Byl oceněn jako "nejlepší herec v mini-seriálech" na filmovém festivalu v Monte Carlu ( 2003) za roli v mini-seriálu Entrusted. Nejvíce se zapsal do povědomí filmových diváků ve svém prvním velkém filmu Láska nebeská (2003), kde hrál po boku známého herce Liama Neesona, který o Thomasovi řekl, že je to vynikající herec se skvělou pozorovací schopností a od kterého se hodně naučil. Za tento film obdržel ocenění pro nejlepší dětský herecký výkon ve vedlejší roli. Thomas se později objevil ve filmové adaptaci Tátův kluk ( 2004) a následně hrál roli mladého Tristana (staršího hrál James Franco) ve filmu Tristan a Isolda ( 2006). Díky němu se dostal i do Česka (viz nahoře). Další jeho známá role byla pak ve filmu Kouzelná chůva Nanny McPhee ( 2006), kde hrál jako nejstaršího ze sedmi dětí (role: Simon). V tomto filmu hrál podruhé (po filmu Láska nebeská) s Colinem Firthem a Emmou Thompsonovou. V roce 2007 se objevil v seriálu Doctor Who a mluvil postavu v animovaném seriálu Phineas and Ferb.

Později se objevil např. v seriálu Hra o trůny či ve filmové sérii Labyrint. Životopis [ editovat | editovat zdroj] Narodil se v jižním Londýně, kde nyní žije se svými rodiči a se svou sestrou Avou. Jeho matka je tanečnice a vystupovala v několika BBC filmech, zatímco jeho otec Mark Sangster, kromě toho, že je hudebník, vystupuje jako velká hvězda v muzikálu Lví král v Německu. Thomasův strýc z druhého kolene je známý herec Hugh Grant. Thomasovy koníčky jsou malování, tenis, řízení aut (sám vlastní starého Citroena), ježdění na motorkách, bruslení. Poslouchá Eminema a skupinu Queen. Vystudoval hereckou střední školu Pimlico v Londýně. Hraje také v kapele Winnet jako baskytarista, a to spolu se svou matkou a mladší sestrou Avou. [4] [5] Kariéra [ editovat | editovat zdroj] Na televizních obrazovkách se poprvé objevil v roce 2001, kdy hrál ve filmu BBC Jim z nádraží. Později se objevil ve filmu, kde hrál hlavní roli Bobbie's Girl, The miracle of the card's (založen na příběhu od Craiga Shergolda) a Stig of the dump.

Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady 2016

thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady in spanish

Tento článek potřebuje aktualizaci, neboť obsahuje zastaralé informace. Můžete Wikipedii pomoci tím, že ho vylepšíte, aby odrážel aktuální stav a nedávné události. Historické informace nemažte, raději je převeďte do minulého času a případně přesuňte do části článku věnované dějinám. Thomas Brodie-Sangster Thomas Brodie-Sangster Narození 16. května 1990 (30 let) Southwark, Londýn Alias Tommy, Brodie [ zdroj? ] Aktivní roky 2001–současnost Partner Gzi Wisdom [1] [2] Rodiče Tasha Bertram a Mark Sangster Příbuzní sourozenec Ava Sangster Významné role Newt ( Labyrint: Útěk, Zkoušky ohněm, Vražedná léčba) Český dabing Jan Cina (Game of Thrones), David Štěpán (trilogie Labyrint) Některá data mohou pocházet z datové položky. Thomas Brodie-Sangster (* 16. května 1990, Londýn, Velká Británie) je anglický herec, model a hudebník [3]. Čeští diváci jej znají v jeho dětských rolích především z filmů Láska nebeská ( 2003) či Tristan a Isolda ( 2006). Druhý z nich se natáčel částečně i v České republice.

Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady in english

- Je známý tím, že často hraje postavy, které jsou mladší než on sám. Vypadá totiž mnohem mladší, než doopravdy je. Takto si zahrál například v Lásce nebeské (2003), kde ztvárnil o 3 roky mladšího Sama, ve Smrti superhrdiny (2011), kde hrál o 6 let mladšího Donalda), Hře o trůny (2011), kde si zahrál o 7 let mladšího Jojena) nebo ve filmu Labyrint: Zkoušky ohněm (2015), v němž se ujal role o 8 let mladšího Newta). The Mandalorian (TV seriál) (2019) Pedro Pascal už je 13. hercem z Hra o trůny (od r. 2011), který si zahrál v předaleké galaxii. Zde jsou ti ostatní: Julian Glover – Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980), Keisha Castle-Hughes – Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005), Gwendoline Christie, Max von Sydow, Jessica Henwick, Thomas Brodie-Sangster, Mark Stanley, Miltos Yerolemou a Emun Elliott – Star Wars: Síla se probouzí (2015), Ian McElhinney – Rogue One: Star Wars Story (2016), Kate Dickie – Star Wars: Poslední z Jediů (2017) a Emilia Clarke v Solo: A Star Wars Story (2018).

Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady 1

thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady in the world

Ten si jej zdobí plakáty ze zamilovaných filmů a hledá ve filmech inspiraci, jak se sblížit s Joannou (Olivia Olson). Tato scéna ale byla z filmu nakonec vystřižena a je k vidění v bonusech na DVD. ( obelixx) I když budete jen marně hledat v titulcích jména Leonarda DiCapria a Kate Winslet, přeci jen je ve filmu najdete a to při scéně, kdy se otec ( Liam Neeson) dívá společně se synem ( Thomas Sangster) na nezapomenutelnou scénu, kdy jsou Leo a Kate v objetí na přídi lodi Titanicu. ( DruidKarel) Thomas Sangster v tomto filmu uplatnil svou zálibu v gymnastice. Ve scéně na letišti si při běhu střihl několik ukázkových akrobatických výkonů. Bohužel, tyto scény byly nakonec vymazány a jsou jen k dostání na DVD v bonusech ve vystřižených scénách. ( Fill16) Thomas Sangster neuměl před natáčením filmu hrát na bicí, naučil ho to jeho otec. ( don corleone)

Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady song

thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady 2017
  • Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady in spanish
  • Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady lyrics
  • Thomas brodie-sangster filmy a televizní pořady movie
  • Thomas Brodie-Sangster - FDb.cz
  • Jediné oficiální stránky avon přihlášení
Thu, 26 Aug 2021 14:34:04 +0000