Restaurace Na Kopečku - Restaurace Na Kopecku Praha 4

  1. Restaurace na kopečku horní suchá
  2. Restaurace na kopecku praha

Vyhlášená specialita šéfkuchaře "PAVLOVO KOLENO" Restaurace "Na Kopečku" je první nekuřácká restaurace v Horní Suché. Nabízíme posezení v příjemném stylovém prostředí restaurace nebo domácí hospůdky v selském stylu. V létě můžete využít posezení v klidném prostředí na letní zahrádce, přístupné také cyklistům. Čepujeme pivo Radegast 10%, 12%, Černý Kozel, Pilsner Urquell, Birell, Kofolu. Připravíme Vám skvělou kávu "Manuel". Nabízíme široký výběr kvalitních a čerstvých teplých či studených pokrmů, specialit a míchaných nápojů. Naši vyhlášenou specialitou jsou PEČENÁ KOLENA. K dispozici je nekuřácká banketka (pro 25 osob) a sál (pro 55 osob) pro různé slavnostní příležitosti, jako jsou svatby, rauty, oslavy, promoce, firemní večírky, školení, křtiny, pohřby, předváděcí akce, videoprojekce pro sportovní zápasy a školení firem. Zahrát si můžete kulečník, stolní fotbal, elekronické šipky. Přijímáme stravenky Sodexho Pass, Checque Dejeneur a Ticket Restaurant. Do restaurace je bezbariérový vstup i WC.

Restaurace na kopečku horní suchá

K dispozici Vám je náš pohotový personál, který se vždy snaží vyjít vstříc Vašim požadavkům. Během horkých dnů si také můžete užít venkovního koupání ve slané vodě, které Vám poskytne příjemné osvěžení a relaxaci. Rozvoz denního menu Objednávky přijímáme na celý následující týden. Jídelní lístek Vám bude doručen vždy v týdnu předchozím nebo jej naleznete zde. Doobědnat lze maximálně den předem do 14:00 hodin. více informací... Nabídka naši restaurace Menu na tento týden Jídelní lístek Nápojový lístek Rumová karta Vinná karta Menu na tento týden Pondělí - 18. 5. 2020 Polévky Hlavní chody Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka 99 Kč Špagety Carbonara, parmazán, rukola 129 Kč Vepřová panenka, zelené fazolky, grenaille 159 Kč Úterý - 19. 2020 Polévky Hlavní chody Plněný bramborový knedlík uzeným masem, dušené zelí 99 Kč Plovdivská hovězí pečeně, jasmínová rýže 129 Kč Vepřová panenka, zelené fazolky, grenaille 159 Kč Středa - 20. 2020 Polévky Brokolicový krém s pancettou Hlavní chody Sekaná pečeně, jarní bramborový salát 99 Kč Španělský ptáček, dušená rýže 129 Kč Vepřová panenka, zelené fazolky, grenaille 159 Kč Čtrvtek - 21.

5. Zavřít Co je to ověřené hodnocení? Ověřené hodnocení je hodnocení na základě reálných návštěv hostů. Více informací Servis 4. 3 Jídlo 4. 2 Prostředí 4. 2 Statistika celkového hodnocení Otevírací doba Nyní otevřeno Pondělí 11:00 - 23:00 Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle Reklama Hotely v okolí HOTEL ILF (179 m) Apartments Prague 4 (201 m) Pension Nika (206 m) Je na této stránce chyba?

  1. Restaurace na kopečku svitavy
  2. Korejska restaurace
  3. Restaurace na kopečku horní maršov
  4. Co dnes davaji v tv 4
  5. Restaurace na kopecku ceska lipa
  6. Zápal plic je podceňovaná choroba se smrtelnými důsledky - iDNES.cz
  7. Kudy z nudy - Restaurace a penzion Archa na Svatém Kopečku
  8. Restaurace na kopecku
  9. Tuning auta na prodej
  10. Noc plná zázraků (2011) | Ke stažení, ke zhlédnutí

Restaurace na kopecku praha

restaurace na kopecku

První byla na žízeň, padla do mě ale požitek byl nulový. Nechtěl... Více Datum návštěvy: září 2018 Užitečné? Zobrazit další recenze

restaurace na kopecku praha 4
  1. Ordinance v růžové zahradě 906 pill
Fri, 27 Aug 2021 05:00:28 +0000