Ředitel České Pošty

Zkostnatělá a zamrzlá v minulém století. To jsou asi ještě ty lepší popisy České pošty. Před rokem dostala jedna z největších státních firem v Česku, na které každý vidí zřejmě jen to nejhorší, nového šéfa, který ji chce změnit, aby nezkrachovala. "Pošta před krachem je, záleží, zda to stát chce udržet, nebo ne. A v jaké podobě, " říká generální ředitel Roman Knap. Jaký byl největší šok, když jste loni nastoupil? Asi kancelář. Šílená, velká, neosobní. Byl jsem zvyklý na malou místnost a kolem openspace, kde seděli ostatní manažeři. Když jsem vyšel, se všemi se dalo hned mluvit. Tady je to jako čekání na audienci. A z pracovního hlediska? Asi to nebyla jedna věc, spíš šlo o způsob nastavení a fungování celé organizace. Když máte pod sebou pyramidu, všechny vrstvy čekají na rozkaz a říkají si: to jsem zvědav, co ten nový předvede. Ale nikdo neřekne tomu pod sebou, co má dělat a jak a kdy to má být hotové. Krom toho má ta pyramida ještě jednu nad sebou: média, politické odpůrce, zakladatele, premiéra, veřejnost.

Nabídky práce - Ředitel - Česko | Careerjet.cz

české

Do funkce Arenbergera jmenoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch na základě tendru, kterého se účastnilo celkem osm lidí. Arenberger je nyní ve vinohradské nemocnici přednostou dermatovenerologické kliniky. Dosavadní ředitel Robert Grill odejde z funkce ke konci září na vlastní žádost kvůli blížícímu se důchodovému věku. Zdroj: ČTK

VYZKOUŠET BEZPLATNĚ Kdykoli ho jednoduše zrušíš Upozorníme tě 2 dny před první platbou První týden 0 Kč, potom 99. 00 Kč měsíčně S REFRESHER+ můžeš číst i tyto články VÍCE Zdroj: Česká pošta Státní doručovatel poštovních zásilek zavedl v souvislosti s aktuálním šířením koronaviru různá opatření. Přestal například doručovat doporučené dopisy a adresáti si tak pro ně musí jít na pobočku. Počkají tam na ně 30 dnů. Dále na svých pobočkách upravil otevírací dobu – zavírat se budou nejpozději v 16:00 hodin, přičemž v době od 10 do 12:00 je přístup umožněn pro seniory starší 65 let. Česká pošta zaměstnává bezmála 29 tisíc lidí. Snaží se zamezit šíření koronaviru mezi nimi. Upozornit na chybu. Pokud jsi našel nedostatek v článku nebo máš připomínky, dej nám vědět.

české filmy online

Vedení podniku - Česká pošta

"Na výzvu vedení, že nebyly vyčerpány všechny možnosti, které předchází případné stávce, a že stávka by poškodila firmu, její zaměstnance a zákazníky, předseda stávkového výboru Evžen Dvorský prohlásil, že je mu to jedno. Jednání menšinových odborů je chaotické a jejich představitelé neustále mění své názory a požadavky, " uvedl Vitík. Menšinové odbory podle něj nesplnily své povinnosti zejména tím, že nepředložily seznamy stávkujících a pracovišť, na kterých stávka bude. Dvorský tvrdí, že stávkový výbor požádal písemně vedení pošty o poskytnutí seznamu zaměstnanců a pracovišť pro vytvoření přehledu stávkujících, ale to mu prý podklady odmítlo vydat. Na poště je celkem devět odborových centrál, velké organizace se k protestu nepřipojí.

  1. Výměna řidičského průkazu brno s.r.o
  2. Čínské nudle recept
  3. Vraždy podle abecedy [2008] - Horrory.cz
  4. Ředitel české pošty
  5. České midi ke stažení zdarma
  6. Ředitel - Aktuálně.cz
  7. České filmy
  8. Stát nám dluží 1,6 miliardy, říká generální ředitel České pošty Roman Knap | E15.cz
  9. Generální ředitel české pošty plat
  10. České filmy online

V Týdeníku Echo a na EchoPrime se dozvíte více, získáte je zde. Čtěte také: Bude zájem? Pošta začíná prodávat novou známku se Zemanem České poště chybí stovky pracovníků. Nestíhají doručovat a dělají chyby

O nás Národní agentura pro komunikační a informační technologie, s. p. byla založena 1. února 2016 jako servisní organizace ministerstva vnitra České republiky. Poskytuje služby v oblasti informačních a komunikačních technologií s využitím více než 40 regionálních pracovišť. Statut agentury vymezuje široký rozsah činností a předurčuje NAKIT k vybudování nových kompetencí umožňujících např. informační a komunikační technologie nejen provozovat a udržovat, ale zároveň je dlouhodobě rozvíjet v souladu s potřebami jejich uživatelů. Bezpečnost digitálních služeb a komunikací je naší nejvyšší prioritou Zajišťujeme koncepční rozvoj kritické komunikační infrastruktury a bezpečné řešení sdílených služeb státu. Koncentrujeme klíčové ICT znalosti a tvoříme moderní ICT organizaci. Pro naše profesionální týmy vytváříme kvalitní pracovní podmínky. Klademe důraz na profesní vzdělávání a znalosti a inovativní přístup sdílíme s našimi zákazníky. Poslání Poskytovat užitečné a bezpečné služby. Vize NAKIT je strategický partner státu zajišťující komunikační a informační služby pro záchranné a bezpečnostní složky a veřejnou správu.

Česká pošta – poslední ostrůvek komunistického šlendriánu – G.cz

"Doba Koronavirová" a zavřená divadla dostala do úzkých mnohé umělce. Nemít možnost každý večer bavit svými výkony diváky a tudíž nepobírat žádné honoráře je pro mnoho z nich tristní a tak se vedení divadla, resp. ředitel Egon Kulhánek, snaží pomoci. I díky projektu HDK živě, kde jedním z význačných donátorů byla Česká pošta, mohlo dojít k uskutečnění společného nápadu s generálním ředitelem Ing. Romanem Knapem, najít umělcům dočasně pracovní uplatnění jinde. Vzniká projekt Hudebního divadla Karlín a České pošty SPOLU TO ZVLÁDNEM, díky němuž můžete na některých pražských pobočkách České pošty potkat na přepážce naše umělce, kteří se rozhodli nabídku přijmout a tak nyní mohou vykouzlit úsměv ne na tváři diváků divadla, ale u návštěvníků a klientů pošty. Donedávna na prknech, která znamenají svět ztvárňovali různé osoby postavy v muzikálech Carmen, Sestra v akci, Čas růží, Jesus Christ Superstar a v mnoha dalších, nyní sami nesedí doma s rukama v klíně a do doby, než opět otevřou divadla svá hlediště divákům, našli nové pracovní uplatnění.

Popis pozice Strategické řízení obchodu (z větší části export výrobků do zahraničí) Nastavování marketingových strategií Plánování a nastavování rozpočtu Odpovědnost za plněn... Popis pozice Zodpovědnost za výsledky hospodaření společnosti Strategické plánování a nastavování rozpočtu v rámci obchodu, marketingu, logistiky a HR Vedení společnosti, kter... Popis pozice Profil společnosti: MĚSTO ČELÁKOVICE se sídlem náměstí 5. května č. p. 1, 250 88 Čelákovice, IČ: 00240117 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení vedo... Obchodní ředitel Jsme česká stavební společnost, dodáváme kompletní stavby v oboru vodohospodářském, ekologickém i dopravním a v současné době hledáme nového Obchodního ředitele! Člověk na této p... Dostávejte e-mailová upozornění na nejnovější Nabídek práce - Ředitel - Česko Nastavit upozornění Upozorňování e-mailem můžete kdykoli zrušit. strana: 1 2 3 >>

české budějovic

Je možné, že bez restrukturalizace pošta zkrachuje, že to stát neudrží? Jsou to dvě věci. Pošta stojí před krachem a je otázka, zda ji stát chce udržet a v jaké podobě. A tady musí přijít zadání. Zadání jste dostal: udělejte restrukturalizaci. To ano, ale musíme držet nějakou úroveň služeb. Když se podíváte na poštu, tak v které části služeb, co dělá pro stát, pošta nefunguje? Napadá vás? Asi ne. Ale stát vám přesto za službu - podle vás skvělou - úplně neplatí. To je pro mě nepochopitelné. Takže by bylo lepší poštu privatizovat? Aby z ní byla soukromá firma, u které si bude stát služby kupovat a řádně za ně platit? Teď se ale ptáte na to zadání. A to nyní zní: privatizovat se nebude a udělejte restrukturalizaci tak, aby služba, která je vykonávána pro stát, nestála stále víc a víc peněz. Respektive aby stála nějakou predikovatelnou částku. Aby náklady neustále nerostly. Dobře, takže se rozdělí na služby pro stát a služby komerční? K tomu směřujeme. Oddělí se komerční služby, které musejí být konkurenceschopné, a pak služby pro stát, kde transparentně vykážeme, kolik stojí.

Fri, 27 Aug 2021 17:46:58 +0000