Alenka V Říši Divů 1999 | Alenka V Říši Divů / Alice In Wonderland (Tv Film) (1999) | Čsfd.Cz

  1. Alenka v říši divů / Alice in Wonderland (TV film) (1999) | ČSFD.cz

Viděl jsem to nespočetně krát na televizním kanále Hallmark, kde to opakovali snad desetkrát denně. Dříve se mi to líbilo, ale postupem času jsem zjistil, že zpracování Alenky v říši divů by mohlo být i lepší. Na svou dobu asi nejlepší zpracování, včele s docela známou W. Goldberg a mým oblíbeným Marinem Shortem.. :) Dávám 2* 35% (1. 12. 2007) BadCough Možno som blázon, že tomuto televíznemu filmu dávam sto percent, a dokonca to myslím vážne, ale hrajú v tom rolu najmä city. Niekto, keď mal 9 rokov, čítal komiksy o Asterixovi, iný možno so staršími súrodencami sledoval na videu Mazaciu hlavu ( čo muselo brutálne zasiahnuť do detskej psychiky), ja som však visela na Hallmarku a tomto filme. A keď som si ho pred pár týždňami znova pozrela, s radosťou som zistila, že kus toho natešeného decka vo mne stále žije. Herci hrajú poctivo a anglicky, hudba poteší, jedine tých 150 minút je zredukovateľných. (14. 11. 2009) mandlova Alenku miluju, proto vím, že je dost těžké toto téma zfilmovat - toto je velice podařený pokus, zvučná jména (Ben Kingsley jako zhulená housenka je k sežrání:-D) upřímně nějaké chyby by se našly, ale protože prostě toto téma žeru, hlavní hrdinka je skvělá, triky též... dávám 4* za zatím nejlepší zpracování Alenky.

Alenka v říši divů / Alice in Wonderland (TV film) (1999) | ČSFD.cz

Stále doufám, že se někdo tématu zhostí důkladně, že dám 5* myslím, že takový Tim Burton by prostě "sedl". (8. 10. 2007) blondboss Jedno z ďalších priemerných filmových spracovaní krajiny zázrakov, do ktorého bolo vsadené veľké množstvo kvalitných hercov. Problém ale je, že kvalitou tento snímok len ťažko môže prekonať iné rozprávky, nakoľko ani námet nie je dvakrát kvalitný. Aspoň mne sa tieto príbehy veľmi nepáčia, aj preto možno tendenčné hodnotenie z mojej strany. 50% (28. 2017) Lima Knižní předlohu jsem nečetl (z filmových zpracování znám pouze kouzelné Švankmajerovo ´Něco z alenky´), takže nevím, do jaké míry se jí tvůrci drželi, ale některé scény dělají z tohoto filmu obstojně koukatelnou záležitost. Vzhledem k menšímu rozpočtu občas ucházející triky a masky, vypíchl bych skvěle namaskovaného Martina Shorta s digitálně upraveným krátkým tělíčkem a šklebící se kočku s tváří Whoopi Goldberg. Na televizní film celkem obstojný průměr. (3. 7. 2005) Photo © National Broadcasting Company (NBC) Pete Postlethwaite, Tina Majorino - Hlava Martina Shorta byla digitálně 3x zvětšena, aby se více podobala šílenému kloboučníkovi z Tannilových ilustrací.

  1. Biologická olympiáda 2019 okresní kolo
  2. Fotbal online přenosy
  3. IDS JMK - Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje včetně MHD Brno
  4. Alenka v říši divů 1999 relatif
  5. Michalský výpad polední menu olomouc
  6. Nejkrásnější den / Der geilste Tag (2016) | Videa | ČSFD.cz
  7. Záměna manželiek celý film
  8. Hodnoty ggt u alkoholiků download
  9. Druhá nebo první
  10. Jak vybrat matraci pro kvalitní spánek? - Hardyn.cz
  11. Alenka v říši divů 1999.co.jp

Whoopi Goldberg jako kocka zachranarka, taky dobry. A ardson jako Srdcova zaporacka. Urcite se podivejte. Přidáno: 21. 1. 2009 Tento film jsem viděla cca před rokem na TV Hallmark. Hraná podoba Alenky v říši divů je velice povedená. Grafika a efekty jsou špičkové úrovně. Hodnocení: 9 / 10 Přidáno: 23. 8. 2008 Kouzelné, i když méně známé zpracování Alenky. Klasika od Lewise Carola oplývající barvami, triky a Tinou Majorino (Vodní Svět). Překvapí vás nejen Miranda Richardson opět v roli královny tentokrát Srdcové, ale i kočka Šklíba v podání Whoopi Goldberg.

Film ke stažení a ke zhlédnutí Alenka v říši divů (1999) Fantasy | Rodinný Originální název: Alice in Wonderland Původ filmu: UK, Germany, USA Vydáno: 28. 02. 1999 Stopáž filmu: 150 min Režie: Nick Willing Účinkují: Robbie Coltrane, Whoopi Goldberg, Ben Kingsley, C... 6. 3 55% S rozpočtem 21000000 dolarů je možné natočit slušný film. Tento snímek ukousne z vašeho dne celých 150 minut. Film přitáhl pozornost také originálním názvem 'Alice in Wonderland'. Film online ke zhlédnutí spustíte tlačítkem na prehrajto výše. Diváci mohli film v kinech spatřit poprvé roku 1999. Hledejte film ke stažení na hellspy pouhým kliknutím na jedno tlačítko výše. Na IMDB ještě není uvedeno hodnocení pro tento film. O řízení se při natáčení stará Nick Willing. Robbie Coltrane a Whoopi Goldberg ztvárňují hlavní role ve filmu Alenka v říši divů. Online video zhlédnete po kliknutí na odkaz výše. Trailer k filmu Alenka v říši divů

Filmové recenze, novinky v kinech 2016, filmová databáze, české filmy, trailery, upoutávky a jiná videa, filmové hlášky – Technické problémy prosíme hlašte na support Své podněty a připomínky pište na redakce Partneři Press Staré stránky

( HappySmile) Asymetrický kostým zajíce vyděsil Tina Majorino (Alenka), což považoval režisér Nick Willing za úspěch, protože chtěl, aby králík vzbuzoval hrůzu. Postava kočky Šklíby ( Whoopi Goldberg) byla vytvořena použitím loutky a CGI. Její tělo tvořila loutka, zatímco obličej Whoopi Goldberg byl nasnímán a digitálně dodán v postprodukci. ( Stanislaus)

Fri, 27 Aug 2021 21:25:36 +0000