Herní Notebook Asus

Její 8GB GDDR6 videopaměť je nastavena na 7200 MHz, což představuje nový standard pro "mobilní" hraní her a výkon ve virtuální realitě. Použitá grafická karta je postavena na nejmodernější architektuře NVIDIA Turing, a podporuje proto Ray Tracing (sledování paprsků), metodu výpočtu a zobrazení 3D grafiky. Pozornost si zaslouží i matný IPS displej typu, který nabízí úhlopříčku 17, 3", Full HD rozlišení (1920 x 1080), poměr stran 16:9, rychlou obnovovací frekvenci 144 Hz a dobu odezvy 3 ms. Panel pokrývá 100% barevného spektra sRGB, takže nabízí velmi věrné barvy. Na celé zadní straně zařízení jsou umístěny průduchy výkonného chlazení, které odvádí teplo od procesoru, grafiky, pamětí a regulátoru napětí do čtyř žebrovaných pasivů na hranách zařízení – k dispozici jsou navíc i dva ventilátory, které ženou teplý vzduch z těla počítače. Pod displejem se nacházejí čtyři reproduktory s celkovým výkonem 16 W, které zprostředkují 7. 1kanálový virtuální prostorový zvuk. Inteligentní zesílení zvuku umožňuje zvýšit hlasitost bez poškození reproduktorů, zatímco virtualizace simuluje prostorový zvuk pro stereofonní zařízení, jako jsou sluchátka a VR sluchátka.

Herní notebook asus rog gl553

Na levé straně výdechu ventilátoru je kanál pro výfuk prachových částic. Stavové diody jsou vidět i po zavření displeje Černé klávesy s tmavě červenými popisky Černá klávesnice s červeně prosvícenými popisky také znamená špatnou čitelnost bez podsvícení. Za šera popisky nepřečtete a budete si muset přisvítit. A ačkoli klávesnice jako herní vypadá, nelze na ní stisknout mnoho kláves současně – chová se tedy víc jako běžná klávesnice než herní. To pro většinu lidí nebude znamenat sebemenší problém, pokud ale klávesnice jako herní vypadá, někdo by to mohl čekat. Klávesy se přitom příjemně tisknou a při hraní také pomáhá na levé straně zvětšený mezerník, na který palec lépe dosedá i ve vypjatých momentech. Zkuste si, kolik kláves současně zvládne vaše klávesnice. Ty obyčejné nedají ani kombinaci kláves FGH, hrát se přitom na nich dá Plastové víko naznačuje herní design. Všechny konektory najdete vlevo. Na pravé straně je jen slot pro Kensington zámek, nic tak nepřekáží při hraní s myší V rámci testované konfigurace jako úložiště slouží 128GB SSD a běžný terabajtový plotnový disk.

2020] Bez závad, naprosto funkční, přeinstalovaný. Ještě 1 rok je v záruce, předám i nákupní doklad. Nákupní cena byla 33. 371, - s DPH Prodám za 21. 900, - Celé označení je ASUS TUF Gaming FX705FM - 17, 3""/i7-8750H/512SSD/16G/GTX1060/W10 černý ASUS TUF Gaming FX705 změní způsob, jakým se dí... 21 900 Kč Hradec Králové 503 02 138 x HERNÍ ACER PREDATOR i7-6700, 512SSD, 1TB HDD, GTX1070, 16RAM VR - TOP - [23. 2020] Dobrý den, nabízím na prodej herní notebook Acer PREDATOR. notebook je v Top stavu. Samozřejmostí je možnost notebook vyzkoušet... ---------------------------------------------- - Specifikace: Acer PREDATOR - 1920 x 1080 IPS 15, 6" G-SYNC - Intel Core Skylake i7-6700HQ 2. 60 GHz / 3. 50 GHz -... 29 500 Kč 1640 x Herní Notebook - Intel core i7 6500, Nvidia, SSD - TOP - [23. 2020] prodám herní notebook Intel core i7 6500u 8GB Ram DDR3/DDR4 /max 16gb/ Nvidia Geforce 940MX (Vykonejsi jak GTX 560M a GTX 750M) Hodně Rychlý SSD 240GB Windows 10 64bit 1909 nejnovejsší. notebook má podsvícenou klavesnici(da se i vypnout).

  1. Herní notebook asus rog gl553
  2. Přijmeme ihned: Pro studenty Hradec Králové - 2020 | Jooble
  3. Lékárna hradec králové
  4. Herní notebook asus 15 6 r5 8gb ssd 512gb 4gb fx505dy-bq110t
  5. Financni urad praha 11
  6. Herní notebook asus rog
  7. ASUS Zephyrus S (GX502) - 15.6'' tenký herní notebook, poslouží i jako solidní pracovní stanice - Recenze - NOTEBOOK.cz
  8. Herní notebook asus tuf gaming

Herní notebook asus.com

Kromě účelu pořízení notebooku hrají roli i stávající počítačové dovednosti, zdravotní stav /větší obrazovka, ergonomická klávesnice apod. / Svou roli hraje v notebooku pro seniory i použitý operační systém, který by seniorovi neměl být příliš cizí. Podle zjištěných parametrů se pak ideálně spolu s rodiči podívejte na konkrétní modely. V případě, že chcete ušetřit využijte i nabídku použitých notebooků z naší nabídky. Parametry notebooku Výkon notebooku je jednoznačně určován několika základními parametry. Mezi ně patří: Paměť - ve většině případů je rozumné už u levných notebooků vyžadovat minimálně 4 GB paměti RAM. V případě, že potřebujete spouštět náročnější aplikace nebo si plánujete zahrát nějakou hru (ne obyčejný solitér), měl bych notebook mít alespoň 8 GB paměti. Disk - v tomto případě se můžete setkat s pomalejšími disky, které však nabízí větší prostor, např. 1 TB. Nebo s tzv. SSD disky, které jsou rychlejší, ale většinou nemají takovou kapacitu. Výrobci to řeší i tak, že vytvoří hybrid tvořený velkým pomalejším diskem a přidají menší SSD disk pro práci operačního systému.

21. 8. 2019 06:20 Rubrika: Recenze Autor: J Z Herní notebooky se v posledních generacích zbavují nevkusu a jejich vzhled se stává decentnějším. Když se k tomu připočtou vlastnosti jako výkonný hardware, propracované chlazení a kvalitní vstupní zařízení, rázem takový notebook nemusí nutně sloužit jen na hry. Testovaný 15, 6''Zephyrus S má v sobě šestijádrový procesor Core i7, grafický čip RTX 2070 a 144Hz IPS displej. TIP redakce 15. 6'' hernímu notebooku ASUS Zephyrus S (GX502) jsme se rozhodli udělit ocenění TIP redakce Zephyrus S patří do kategorie kompaktních herních notebooků, které jsou nyní tak oblíbené. Až na několik vzhledových prvků by se klidně mohl schovat mezi ''obyčejné'' notebooky. Že je uvnitř opravdu výkonný grafický čip, prozradí spíše velký napájecí adaptér a čtveřice výdechů chlazení. Tenký rámeček okolo displeje umožňuje snížit půdorysné rozměry na 360 x 252 mm, což je méně než u některých kancelářských notebooků se stejnou úhlopříčkou displeje. Taktéž tloušťka je 20-22 mm je velmi dobrá a notebooky s plnou konektorovou výbavou už nebývají o moc tenčí.

herní notebook asus rog gl552vx

Herní notebook asus tuf

Herní notebook Inzerát byl odebran z oblíbených. 17 500 Kč Teplice Herní notebook Inzerát byl odebran z oblíbených. 15 500 Kč Tachov Herní notebook Inzerát byl odebran z oblíbených. 23 000 Kč Mladá Boleslav

Nejlepší herní notebook pro opravdové gamery Chcete si zapařit to nejlepší, co kdo vydal? A ještě k tomu na plné detaily? Přesně pro vás jsme spustili kategorii nejlepší herní notebooky, kde vás neminou ani modely s nejnovějším procesorem Intel Core i9. MacBook hry – pařit se dá i na macOS Ačkoliv MacBooky nejsou primárně určeny na hraní her a vyplatí se spíše pořídit herní notebook s Windows, i tak si na nich zahrajete perfektní hry. Je libo strategie jako StarCraft II či Civilization VI? Stavitele potěší Minecraft, fanoušky kartiček zase HearthStone. Online soubojům se můžete oddávat ve hrách jako CS:GO, LoL, Overwatch, DOTA 2 nebo World of Warcraft. Skvělé jsou také Macbook hry, jako Tomb Raider, Hitman nebo Diablo III. Skrýt popis

2 (Gen2, tedy 10Gb/s), obrazový výstup HDMI, konektor pro připojení do počítačové sítě Ethernet a zdířku napájení. Na pravém boku výbavu doplňuje dvojice klasických USB 3. 2 Gen1 a jedno USB-C 3. 1 Gen2 s podporou přenosu obrazu. Oceňuji, že ASUS nejen že neodstranil konektor pro připojení do počítačové sítě, ale dokonce použil jeho plnou (''neskládací'') variantu. Mou největší výhradou za několik týdnů intenzivního používání je ve výsledku absence čtečky SD karet kvůli kopírování dat z fotoaparátů a kamer a rozhraní Thunderbolt 3, které by dle mého názoru už mělo být standardem u všech notebooků v této cenové kategorii.

Levné notebooky si můžete pořídit i bez operačního systému. V zásadě jsou levné notebooky vybaveny tzv. OEM verzí. OEM verze je nepřenositelná licence operačního systému, kdy není později možné daný operační systém instalovat na jiné počítače. Příslušenství k notebooku Notebook, mininotebook, netbook se odlišuje také příslušenstvím (porty, rozhraním, konektory, atd. ). Pro mnoho uživatelů je zásadním kritériem při výběru notebooku počet USB portů. Čím více jich notebook má, tím více externích zařízení můžete k notebooku připojit (myš, externí disk či klávesnice). Notebooky mohou disponovat také VGA, DVI (VGA a digitální DVI slouží pro připojení externího LCD monitoru), DP nebo HDMI porty (slouží pro přehrávání filmů fotek a multimediálních souborů na televizi). Dále by měl notebook schopen se připojit přes WiFi, BlueTooth, atd. Notebooky mohou mít také CD, DVD či Blu-Ray přehrávač, který může být schopen i vypalovat vaše soubory na tato záznamová média. Už i levné notebooky mohou mít dnes také vestavěnou webkameru - webkamery se liší rozlišením, čím vyšší bude rozlišení, tím lepší bude výsledný obraz zaznamenaný pomocí webkamery.

Sat, 28 Aug 2021 00:13:15 +0000