Pravá Tvář Vášně

  1. Pravá tvář vášně (2008) [TV seriál] - El rostro de Analia - FDb.cz
  2. Pravá tvář vášně 6

2. postřech: na tvorbě jsou podepsány i "Státy", pak se nedivím, že děj kromě porna spojují všechny možné žánry včetně thrilleru nebo sci-fi. 3. postřech: v záplavě různých jiných, ba tuzemských seriálů, mi to zas tak zrůdné nepřijde a klidně to ohodnotím průměrem. Nadruhou stranu, sedět u toho pravidelně, asi mi upadne ohambí a narostou mi dudy. (2. 9. 2011) odpad! Seriál pravidelně nesleduji, ale jelikož je v oblibě u nejstarší a nejmladší generace mé rodiny, občas se mu nevyhnu. Protože absolutně nevím, jak tuto "kvalitu" hodnotit, dovolím si použít vědu nad vědy a tou je matematika. Prostým početním úkonem dojdu jistě k uspokojivému výsledku. Takže za scénář a zápletku - 5*, za krásu a temperament aktérů + 5*, za hudbu - 1*, za fešného faráře + 1*, za režii (koho vlastně? ) a počet dílů - 2*. Suma sumárum - 2* je nejblíž hodnocení odpad. Hotovo, podtrženo, konec. (20. 4. 2011) fiLLthe3DD Navzdory tomu, že se na tomto seriálu zub času zcela viditelně podepsal, milostných mnohoúhelníků mohlo být méně, scénář se mohal vyvarovat přehršle logických nesmyslů a celková délka mohla být o nějakých padesát epizod kratší, i tak mám tento počin nesmírně rád.

Pravá tvář vášně (2008) [TV seriál] - El rostro de Analia - FDb.cz

Pro vaši lepší zábavu jsme připravili zcela nové fotogalerie X Zavřít Vyhledat: NAHRÁT OBSAH Přihlásit / Registrovat Videa Fotogalerie Auto videa Online radia Úvod > Videa > Trailery, Filmy, Seriály > Pravá tvár vášne - 175. časť Pravá tvár vášne - 175. časť < Zobrazit všechny videa v kategorii Trailery, Filmy, Seriály Kategorie: Trailery, Filmy, Seriály Tagy: Pravá tvár vášne +5 | 4 308 x Autor: Přidáno: 24. 3. 2018 Zobrazit dalších 27 videí E-mail příjemce: E-mail odesílatele: Jméno příjemce: Text vzkazu: Popis: Pravá tvár vášne - 175. časť Nahlásit obsah Přidat do oblíbených Vložit kód: Související videa 41:39 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 4 097x +4 41:19 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 3 539x +3 41:40 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 4 157x +3 41:35 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 3 828x +6 43:49 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 4 089x +5 41:42 Pravá tvár vášne - 1... Autor: Simonka1xD 4 318x +6 Zobrazit další videa › 42 757 Celkový počet videí 207 929 Celkový počet fotek 138 727 Registrovaných uživatelů?

Posted by on Středa 24. 08. 2011 in Telenovely, Televize Prima | Televizní stanice Prima Love vznikla s jasným účelem. Svým divákům přináší vše podstatné ze světa seriálů, mezi které patří také oblíbená Pravá tvář vášně. A tak, pokud jste diváky této primách stanice, určitě jste si oblíbili i tento oblíbený seriál. A pokud ne, tak jej můžete sledovat online. Pravá tvář vášně je americko-kolumbijská telenovela, která vznikala v letech 2008 a 2009. V hlavních rolích se v ní představí herecké tváře jako jsou E. Gutiérrezová, M. Karpan, M. Rodríguezová, G. Porras a řada dalších. Nabízí celkem 178 epizod, kde si můžete naplno vychutnat všechny pravé tváře vášně. Pravá tvář vášně je napínavý seriál, kde o zajímavé okamžiky plné lásek, zklamání a zvratů nebude nouze. Mariana při autonehodě přišla o kamarádku Analii, ale také o paměť. Doktor Rivera, který se zabývá klonováním, se rozhodl pro nebezpečný krok a Marianě zrekonstruoval popálený obličej podle fotky nejbližší kamarádky. Když se Mariana po čtyřech letech probere, netuší, kdo a kde je.

Pravdou je, že jméno Analia skutečně existuje. ( fiLLthe3DD) Přestože se děj odehrává v USA, většina jmen pochází z latinské ameriky. Spoiler: Ve 140. epizodě, kdy Marianu ( Elizabeth Gutiérrez) vymění za naklonované tělo Analie ( Elizabeth Gutiérrez), je možné si všimnout, že klon dýchá, přestože doktor Rivera (Daniel Lugo) své klony doposud neprobudil k životu a má se tak jednat o mrtvé bytosti. ( fiLLthe3DD)

Počet fanoušků Zkouknito - Cool Videos © 2017 Zkouknito, s. r. o. Základní informace › O nás › Podmínky a zásady › Technická podpora › Mobilní verze › Reklama a inzerce › Kontakt › Soukromí Seznam videí › Nejoblíbenější videa › Nejsledovanější videa › Nejnovější videa › Zábavní videa › Autoweb › TOP autoři Seznam fotogalerií › Nejoblíbenější fotogalerie › Nejsledovanější fotogalerie › Nejnovější fotogalerie Přepnout na mobilní verzi Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

Pravá tvář vášně 6

Obsah filmu Pravá tvář vášně El Rostro de Analía je původem americká, však ve španělštině točená telenovela televize Telemundo. Napsal ji venezuelský scénárista Humberto "Kiko" Olivieri. Příběh začíná v Los Angeles, když tajná agenta Ana Lucia s krycím jménem Analia přijímá úkol dostat se k jednomu z nejhorších kriminálníků - k Rickymu Montanovi. Nejlepší se zdá, začít pracovat v jednom z jeho oblíbených klubů jako striptérka. Po dlouhých nocích pozorování začíná fungovat policejní plán, stane se jeho favoritkou a on ji začíná zasvěcovat do svých operací. Brzy má Analia dostatek informací, aby jej dostala za mříže. Avšak jak to tak chodí, jeden z policistů Analii... TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >> Nejnovější komentáře k filmu Hodnocení: Přidáno: 17. 5. 2011 Hodnocení Telenovela, která má velice zajímavý a komplikovaný děj. Obsahuje mnoho postav od hlavní hrdninky Analíii, přes intrikánku Sáru, Daniela, Marianu, Camillu, Cristobala až k mafiánovi Rickymu Montanovi a mnoho dalších.

Dále to byl Dr. Rivera, jenž zpočátku působil dojmem dobrodince, až posléze vyšla na povrch jeho temná tajemství, navzdory kterým se nikdy nestal regulérním záporákem - tím zůstává mafián"Ricky" Montana, jenž sice je stereotypní ukázkou jihoamerického gangstera, avšak jeho charisma a zvráceně zlá povaha (dokonce poslal "sicaria" na vraždu několika děti) to celé zachraňují. Herecké výkony (až na výjimky) též hodnotím pozitivně - Elizabeth Gutiérrez v hlavní "dvojroli" předvedla skvělý výkon, její cit v očích dodává výkonům hloubku, Mariana byla v jejím podání křehkou dámou z vyšší společnosti, zatímco "Analía" přesným opakem, tedy drsnou mexickou imigrantkou. Pak to byl Gabriel Porras coby "Ricky" - viděl jsem jej již v několika seriálech, a byť jeho výkon z "¿Donde esta Elisa? " zůstává nepřekonán, i zde předvedl perfektní práci a vzbuzoval jak sympatie, tak odpor. Rovněž musím zmínit Ximenu Duque, Daniela Luga a Maritzu Rodriguez, v níž jsem vůbec nepoznával tu afektovanou psychopatku Cristal z " venezuelské sra**y Ángel Rebelde. "

V prvé řadě chválím příběh a vývoj charakterů některých postav - byť zde řada prvků typických pro telenovely převládá (natahovaný a velmi otravný trojúhelník Cristobál/Camila/Miguel), oceňuji, že se tvůrci nebáli trochu experimentovat, díky čemuž je "El Rostro de Analía" kombinací hnedle několika žánrů, což skvěle okoření ona romantická klišé - v prvé řadě je to žánr sci-fi, na němž je postavena prakticky celá zápletka, v níž protagonistka po nehodě dostává tvář cizí ženy (a posléze dojde i na klonování!!! ), dále kriminální zápletka a s ní spojená akce: ta je sice místy natočená dosti pofidérně, avšak je jí vcelku dost a kupříkladu exploze auta, přestřelka mezi kartelem a policií či Rickyho útěk z vězení jsou v rámci nízkorozpočtové telenovely zpracovány na výbornou.

  1. Matěj ruppert jazyky
  2. Pravá tvář vášně / El Rostro de Analía (TV seriál) (2008) | ČSFD.cz
  3. Pravá tvář vášně 11 díl
Fri, 27 Aug 2021 23:42:28 +0000