Domy Na Prodej

Celkem 3 podlaží. V podkroví nově vybudovaný byt 3+kk s terasou o rozloze 107 m², terasa cca 20 m². V druhém nadzemním podlaží druhý byt taky po kompletní rekonstrukci, o dispozici 3+1, 105 m². V prvním nadzemním podlaží jsou původní nebytové/obchodní prostory. Rozloha cca 105 m². Tady se nabízí víc možností budoucího stavu. Buď vybudovat další bytové jednotky, možno až dvě samostatné. Případně využít pro podnikání, obchod, restauraci a pod. Zachován původní přístup z ulice. V minulosti byl zde obchod s potravinami. Dům je taky z části podsklepen cca 50 m². Zde je pak vlastní kopaná studna s pitnou vodou. Vytápění je plynovým kotlem, teplá voda el. bojlerem. Dům je napojen na plynovod, kanalizaci, elektřinu a obecní vodovod. Zahrada propojená s domem a má samostatný vjezd ze zadní strany, kde je vybudovaný přístřešek pro dvě auta. Možno rozšířit. Na zahradě taky vyhloubená jáma pro případný budoucí bazén. Dům nabízí zajímavé příležitosti, jak pro rodinné, několika generační bydlení, či pro investory, kteří nemovitosti upravují a rozprodávají.

Prodej rodinných domů

domy na prodej holesov
  1. Domy na prodej říčany
  2. Domy na prodej chomutov
  3. Domy na prodej krnov
  4. Ufc váhové kategorie
  5. Domy na prodej cz
  6. Státní úřad pro jadernou bezpečnost - Prague, Чешская Республика

Dům je situován v rohu 547 metrového pozemku pro maximální využití plochy. Má dvě nadzemní podlaží na nich osm pokojů, dvě koupelny. V přízemí hlavně kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, zimní zahrada s výstupem na terasu s bazénem. V patře další 4 pokoje a koupelna. Obytná plocha se počítá kolem 220 m². V podzemním podlaží se nachází suterén, který sčítá 88 m². Nachází se zde hlavně tělocvična, prádelna, sušárna, kotelna, dílna. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2000. Jedná se o zděnou stavbu. O vytápění a ohřev vody se stará plynový kotel. Napojený na dostupné inženýrské sítě, jako kanalizace, vodovod, plyn, telefon, internet. Velmi dobrá obslužnost MHD (zastávka Chebská cca 5 min. pěšky). Na pozemku taky samostatná garáž s pergolou. Dálkově ovládaná vjezdová vrata. O více informací mně neváhejte kontaktovat. Doladíme termín osobní prohlídky této nemovitosti. Velmi zajímavá příležitost pro větší, případně vícegenerační rodinu. Bydlení v klidné části v dosahu krajského města. 6 890 000 Kč Prodej rodinného domu 135 m2 Václava Černého, Benátky nad Jizerou Dražice Užitná plocha:135 m 2 Hledáte místo pro klidný život s krásným výhledem do široké krajiny, užívat si klid a být obklopen nejrozmanitější květenou v soukromí vlastní zahrady?

Domy na prodej hranice

Byty disponují každý samostatným... 2 200 000 Kč Rodinný dům se dvěma byty a zahradou s potokem, Šumava-předměstí Sušice. Rezervace Rezervováno. Pozemky: Celkem 585 m2, z toho a nádvoří o vým. 119 m2, navazující zahrada 466 m2. Lokalita: ŠUMAVA, Volšovy – malebné předměstí města Sušice. Venkovská atmosféra v malebné krajině, ale jen cca 1 km od komfortní... 1 930 000 Kč Chalupa pod hradem Kašperk –Nezdice na Šumavě Pozemky celkem 639 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 123 m2, zahrada 516 m2. Lokalita: 4 km pod hradem Kašperk leží vesnice Nezdice na Šumavě-kdysi nazývané "Malá Praha" díky částem vesnice s názvy Hradčany, Podolí, Papírna a Pivovár. Tehdy to tu... 1 800 000 Kč Komfortní stylový dům na Šumavě v perfektním stavu, se zahradou. Šumavský park-Borová Lada. Lokalita: strategická pozice, Šumavský národní park–Borová Lada s nadm. výškou nad 1000 m. –celoročně využívané horské středisko s dobrou vybaveností, v těsné blízkosti Chalupské slati-jedné z nejkrásnějších na Šumavě–je obklopeno kouzelnou... 16 800 000 Kč Velhartice -prodej dvou rodinných domů na velhartickém náměstí Dva rodinné domy jsou situované v těsném sousedství na velhartickém náměstí.

Prodáváte rodinný dům a chcete za něj dostat co nejvíce peněz? Víme jak na to a rádi vám pomůžeme. Prodáváme novostavby i starší rodinné domy jakékoli velikosti. Pracujeme stejně kvalitně, ať se jedná o venkovské stavení, nebo rodinný dům v Praze. Víme totiž, že každá nemovitost má svého kupce a pomůžeme vám jej co nejrychleji najít. Našim klientům nabízíme jak prvotřídní právní servis, tak i předprodejní přípravu, jejíž součástí je kvalitní Home staging, zlepšující prezentaci nemovitosti na internetu i při prohlídkách. Naši realitní makléři působí v Praze, Brně, na Vysočině i dalších regionech České republiky. Domy podle ceny – levné RD do 3 mil. Kč RD do 5 mil. Kč RD do 10 mil. Kč RD nad 10 mil. Kč Nalezeno 279 nemovitostí. Kupujete rodinný dům? Prohlédněte si naši pestrou nabídku nemovitostí z celé sítě RE/MAX. Pokud nechcete trávit dlouhé hodiny hledáním vysněné nemovitosti, obraťte se na některého z našich realitních makléřů. Vybraný makléř vám ukáže novinky i starší nabídky nemovitostí, ale také vás provede celým procesem koupě nemovitosti.

domy na prodej zlonin

Domy na prodej

Chalupa se sice nachází uprostřed obce ale přesto její umístění zajistí dostatek klidu a… 3 621 000 Kč / objekt Novinka Prodej, Rodinný dům, Pohořelice Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby atypického typu Bungalov Bára 4+kk, 84 m2 na klíč v obci Pohořelice s pozemkem 852 m2 okres Zlín. … 3 997 400 Kč / objekt Novinka Prodej, Rodinný dům, Chrastava Reality 11 Vám zprostředkují prodej útulného rodinného domu o dvou bytových jednotkách (2+KK a 3+1) a zastavěné ploše 94 m2. Dům je lokalizován v… 4 990 000 Kč / objekt Novinka Prodej, Rodinný dům, Čeladná Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivně pohodové bydlení v krásném místě v podhůří Beskyd se solidními sousedy v žádané lokalitě u golfového hřiště v… Prodej, Rodinný dům, Buchlovice Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v nové a moderní čtvrti Zelený Dvůr v Buchlovicích. Rodinný dům má podlahovou plochu 128 m2 a… 5 142 000 Kč / objekt Novinka Prodej, Rodinný dům, Velké Popovice Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu v obci Řepčice u Velkých Popovic - Praha východ.

Novinka Prodej rodinného domu 110 m2, Brantice Užitná plocha:110 m 2 Pokojů: 5 a více Hledáte klidné a útulné bydlení na vesnici? Bydlení, které si upravíte dle svých představ? Pak právě Vás zcela jistě zaujme tento rodinný dům v centru obce Brantice. Dům prošel částečnou rekonstrukcí zhruba před 3 lety. Jsou zde nová platová okna, nové plynové topení, rozvody vody a částečně rozvody el. energie. Zajisté oceníte nízké náklady na bydlení a možnost přitápění krbem v obývacím pokoji. K domu náleží také kotelna s kotlem na tuhá paliva. Zahrádkáři si jistě přijdou na své, jelikož k domu náleží 611 m2 zahrádky se skleníkem a zahradním posezením. Určitě oceníte také studnu s užitkovou vodou a malou dílnu. Místo se zde najde i pro vaše zvířecí miláčky. Obec Brantice se může pochlubit dobrou občanskou vybavenosti. V centru obce se nachází mateřská a základní škola, lékař, pošta a také sportovní areál. Obec Brantice je 7 kilometrů od města Krnova, kde je již veškerá občanská vybavenost. Pokud Vás dům zaujal, ráda se s Vámi potkám osobně na prohlídce, kde Vám sdělím všechny podrobné informace.

domy na prodej plzensko

Domy na prodej - rodinné, mobilní, na klíč, montované, prodej domů

Nespornou výhodou jsou i dvě krytá parkovací stání pro vaše automobily na pozemku zahrady. Pokud by vašim ratolestem nestačila zahrada, pak s nimi můžete zavítat do Centra Jungle v bezprostřední blízkosti domu, kde je pro rodiče k dispozici kavárna a pro děti nespočet aktivit. Veškerá občanská vybavenost je v rozumné dojezdové vzdálenosti od vašeho budoucího bydliště. Z důvodu přípravy energetického štítku je povinnost označit třídu G, avšak náklady na provoz domu jsou maximálně do 40 tis. / ročně. Po doložení bude třída upravena. Neváhejte a přijďte se o těchto a mnoha dalších výhodách tohoto rodinného domu přesvědčit na vlastní oči. Na setkání s vámi se těší Ladislav Stránský. 8 990 000 Kč Prodej vily 387 m2 Černošická, Praha Lipence Užitná plocha:387 m 2 Pokojů: atypický Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi. V Praze - Lipencích nabízíme k prodeji prostorný dům s podlahovou plochou přes 300 m² a se zahradou 427 m², pozemek celkem 703 m². Dům prošel z větší části rekonstrukcí. Zateplení celého domu, plastová okna, dvě podlaží po kompletní rekonstrukci.

Máte zde k dispozici školu, školku a obchod s potravinami. Okolí Hořátve je zde pro milovníky cyklistiky a přírody, kdy dojedete i do lázeňských Poděbrad. Návrh vlastní kuchyně dle Vaších představ a samozřejmě i možnost vytápět krbovými kamny nebo krbem, je zcela jen na Vás jak si dům uzpůsobíte. Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum a. s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Těším se na Vás na prohlídce Petr Revenda. 6 899 000 Kč Prodej rodinného domu 288 m2 Učňovská, Plzeň Křimice Užitná plocha:288 m 2 Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji prostorný rodinný dům s venkovním bazénem. Nachází se na konci slepé ulice Učňovská v Křimicích u Plzně.

  1. Ceska sporitelna servis24 cz.com
Thu, 26 Aug 2021 19:58:21 +0000